Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket zavar ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavar ha a párotok vagy a "kiszemeltetek" istenhívő?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy többnyire a pasikat zavarja.
2017. márc. 29. 23:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
44%

Nő vagyok, zavar, ha a pasi ostoba.

Amúgy sem szeretem ismerősnek sem a vallásosokat. Nem szeretem, ha valaki akkora fszságot mond, mint a 10-es, hogy nézel, hogy ezt el sem lehet kezdeni magyarázni, olyan alapdolgokkal van gáz.

2017. márc. 30. 06:26
 12/19 anonim ***** válasza:
44%
Nem zavar, az viszont igen, ha valaki a vallása miatt ostobának tartja a másikat, mert korlátolt gondolkodásra vall.
2017. márc. 30. 07:51
 13/19 anonim ***** válasza:

Soha nem tudnék istenhívő emberrel összejönni, én ezt zsigerből elutasítom. Úgy alapból vallásos emberrel nem tudok közös hangot találni, annyira más hullámhosszon vagyunk hogy még barátilag sem tudnék komolyabban közeledni feléjük.

Nő vagyok.

2017. márc. 30. 08:22
 14/19 anonim ***** válasza:

Én mindig is tiszteltem azt ha valaki hisz de nem tudnék együtt élni valakivel akinek nincsenek igazi érvei mert azt amit mond nem lehet biztonyítani. Hülyét kapnék ha mindenre az lenne a válasz hogy azért mert így van és kész fogadjam el mert egy emberek által írt történetekből emberek által összeállított több ezer éves kitudja hányszor átírt mesekönyv így mondta. Emellett rengeteg dologban különböznénk annak ellenére hogy alapvetően nem zárom ki egy felső hatalom létét csak magukat a vallásokat tartom butaságnak és elavultnak.

Én jobb szeretem azt hinni hogy itt és most kell kihoznom a legtöbbet az életemből. Azt menekülésnek tartom a valóság elől hogy jó itt szar de nem baj mert a következő körben majd jobb lapokat kapok.

Vannak olyan ismerőseim akik vallásos nevelést kaptak de nem traktálnak ilyesmikkel szeretem őket de kapcsolatban könnyen kijöhetne a különbség. Pl ha lesz egy közös gyerek és én nem akarom vallásos nevelésben részesíteni apuka meg igen akkor mi lesz? Vita természetesen de azon túl is rengeteg lehetőséget ad ez a fajta különbség a vitákra hisz sokszor az embernek nehéz tolerálni amit butaságnak vagy feleslegesnek tart. Pl az egyik ismerősöm családja megáldatta az újonnan vett házat én csak néztem mint a luki nyúl de mivel ez nem az én dolgom nem is szóltam semmit sőt velük imádkoztam mert tiszteletben tartom a hitüket ettől függetlenül én a falnak mennék ha párom ilyenekkel állna elő.

Szerintem úgy jó ha mindenki a hasonszőrűeket keresi. Két azonos dologban hívő sokkal könnyebben halad egy irányba mint két ellentétes véleményen lévő ember. De ez ugyanúgy igaz a rasszirta + liberális párra vagy egy feminista és egy hímsoviniszta se feltétlenül jó páros.

Szóval amennyire lehet kerülöm az ilyen helyzeteket ettől még nem zárom ki hogy keveredhetek olyan helyzetbe hogy beleszeretek egy hívő srácba. De az biztos hogy fenntartásokkal lépnék be a kapcsolatba.

2017. márc. 30. 08:25
 15/19 anonim ***** válasza:

Hívővel. Nem vallási témában, csak maga témy, ő hiedelmekben él, hisz, mintsem gondolkodna s tudna, egy erős kizáró ok nálam.

20f

2017. márc. 30. 10:05
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is kizáró ok - nőként választoltam.
2017. márc. 30. 10:12
 17/19 anonim ***** válasza:

Hiszek Istenben, nem vagyok korlátolt.. vannak olyan dolgok amivel nem értek egyet és azokat nem tartom be. Nem zavar, ha a párom nem hisz, de legyen erkölcsileg megbízható és jó ember. Mindenkinek saját dolga hogy milyen hitrendszerben éli le életét, nem szabad a saját akaratunkat másra ráerőltetni.

23/N

2017. márc. 30. 11:37
 18/19 anonim ***** válasza:

Az istenhit önmagában nem zavar, viszont a legtöbb hívő ember világnézete alapjaiban különbözik az enyémtől. Szerintem fontos, hogy egy kapcsolatban két embernek hasonló nézetei legyenek, így igen, valószínűleg zavarna a dolog, akkor is, ha nem akarná rám erőltetni a hitet.

20/L

2017. márc. 30. 12:26
 19/19 anonim ***** válasza:
Parom csaladja vallasos,o mar nem eppen de azert hisz Istenben,en hasonlokeppen.Egyebkent sok olyan magukat keresztenynek mondo ember van akiknel epp azok a problemak merulnek fel mint vilagiaknal.Ott is van valas,megcsalas,pénzéhség,kepmutatás stb.Persze mindig meg tudjak aztan magyarazni vmivel,talalnak a Bibliaban olyan irast amivel lenyugtatnak mindenkit,hogy o esetuk kivetelt kepez vagy epp masra kennek mindent.Sok ketszinuseg,pletykalkodas es rosszindulat.En ezeket kozvetlen kornyezetemben is tapasztaltam.Itt megtalalhatoak azok akik azt nezik,hogy a masiknak milye van,hova kene behazasodni.Szoval minden olyan embertipus megtalalhato jo es rossz tulajdonsagaval egyutt mint az ateistaknal.
2017. márc. 30. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!