Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 közeli nők miért értékelik a rendes pasikat?
ma 13:41
"itt ilyen lenézően nyilatkoznak a nőkről"
gondolom nem véletlen
egyébként te is biztos közelebb vagy a 40-hez mint a 20-hoz,tehát még jóhogy ilyen korba visszaveztek az arcotokból.
Miért értékelnék én akármilyen "rendes pasit"?
Kit èrdekel?
Egy valamire való 40-körüli nőnek stabil állása vagy vállalkozása jó esetben férje- közel felnőtt gyereke
- (i) vannak.
Efoglalt,elégedett - már tud saját magával is törődni - hobbi,sport bármi...
Ilyenkor már a gyermekei jövője a fontos,az kerül előtérbe - persze a párja mellett - nem a seggrázás -pláne nem mások légbőlkapott véleménye...
-De azért szeretem helyrerakni a dolgokat,tehát egy 40-körüli nőnek aki tényleg igazi nő -nem fáj az öregség'- elhasználtság" -értékcsökkenés és stb címkék -használata sem mert a saját belső értéke még 70-évesen is átragyog a ráncokon és tükröződik a kisugárzásán.
- és itt jön a képbe a "rendes pasi"-mert aki ilyen = tényleg rendben van és tényleg férfi az soha nem dörgöli a párja orra alá az éveket mert a kűlcsín firtatásánál sokkal többre képes - mondjuk szeretni...
Nem sokat tudsz az emberi kapcsolatokról, ugye? Attól, hogy egy rendes férfi és egy rendes nő együtt van,még simán lehet, hogy a kapcsolat egy idő után megszűnik. Elhidegül egymástól két ember, vagy az egyik megváltozik annyira, hogy a másik már nem tudja, nem is akarja követni, vagy leggyakrabban a célok változnak meg. Összejön két ember, gyereket akarnak, aztán meg az egyik mégsem (vagy pont fordítva, nem akartak aztán az egyik mégis.) Ettől még ezek mind rendes emberek voltak, ahogyan mi is rendes nők vagyunk. Az, hogy két rendes ember egymásra talál mondjuk 18 évesen, nem feltétlenül a sikerreceptje annak, hogy örökké együtt maradnak. Nyilván nem látsz bele mások életébe,csak ítélkezni tudsz a nagy semmi alapján.
Nekem mindig volt önbizalmam, pedig nem vagyok egy szépség. Nem fogok "visszavenni az arcomból" bár ezt a kifejezést azért nem bírom és találom undorítónak mert megint csak rólad szól és nem másról. Sosem bántottam meg senkit, nem csaltam meg senkit, nem használtam ki senkit. De inkább maradok egyedül, minthogy legyek egy lúzerrel. Ugyanis a rendes nem egyenlő a lúzerrel, remélem ez világos. Én sem vagyok az és nekem sem kell ilyen ember. Aki pedig így vélekedik a másik nemről mint te az egy hatalmas lúzer. Abban reménykedsz, hogy majd egy negyvenes nő a lábaid előtt fog kúszni, mert te "rendes" srácnak definiálod magad, és végre a sok gazdag, jóképű pasi után megkaphat téged, aki majd kegyesen örökké vele maradsz, tekintve, hogy más úgysem jut neked se? Ki kell ábrándítsalak, inkább a vibrátor meg néhány macska, mint egy olyan pasi aki szerint "a nők negyven körül visszavesznek az arcukból". Én ugyanolyan értékes ember vagyok mint 20 évvel ezelőtt voltam. És csak olyan emberrel jövök össze, aki szintén értékes és ezt az értéket egymáson felismerjük. Mindenki más ki van zárva.
ma 14:33
ma 15:05
mindketten tucatemberek vagytok,akik a gyerekel jönnek,ki a facnak kéne már gyerek? meg kitöl? ahozz asszony is kell,nem elég egy élösködö..
# 45 Teljesen értelek. Egy idő után, unalmas lesz minden pasi, ezért irányt váltasz és már is nem egy irányba haladtok. Akkor meg már minek együtt lenni. Az is tökéletesen érthető, a célok, úgy évente 180 fokos fordulatot szoktak venni.
Igazad van tökéletesen, bele nem látok senki életébe. Azért, fenntartom azt a gyanúm, aki 40 pluszosan is keresi a párját, mert eddig egy sem volt jó, azzal valami gond van. Mert oké, hogy van 1-2 melléfogás, de mindig, senki nem jó?
Ja, megnyugtatlak, én nem vagyok rendes pasi, sőt elég szemétnek tartom magam:) Ez, nem akadálya, hogy szeressem a párom és ő is szeressen engem. Még így 35 év együttlét után sem akar odaadni másnak. Na és még a macskámat is szereti:)
Ettől függetlenül, a 40 pluszos egyedülálló nőkről, nem változik a véleményem. Természetesen, mindig vannak kivételek.
45 és 41-es válaszoló vagyok. Nem hinném, hogy 2 hosszútávú kapcsolatra azt lehetne mondani, hogy minden férfi unalmassá váli, mert egyik sem vált azzá. Azon kívül nem az én céljaim változtak. :-) De az vesse rám az első követ aki negyven év alatt kevesebb partnerrel volt kapcsolatban mint én, és rögtön az elsővel leélte az egész eddigi életét.
A kérdező (?????) rám írt ez után a két komment után és olyan dolognak nevezett ami mindenféle titkosírás után is fennakadt a trágárságszűrőn. Ezúton közlöm vele, hogy a rendes pasik továbbra is vonzók, a hozzá hasonló ostoba pszichopatáknak viszont elmegyógyintézetben a helye. Én ezt itt most le is zártam. Higgye csak továbbra is magáról, hogy ő rendes srác. Lol. :-))))
# "vetközz le nekem"- felhasználó írta privátban ,hogy: "
-Ne írogass faxságokat te faxszopó
ku-r-va." 16/15-perckor."
Nos ez az üzenet nem engem minősít!
Talán rendesen kellene szedni az antidepresszánst vagy nem kellene annyi alkohol!
A saját nyomorúságod a te sarad!-
Lehet trágárkodni,meg fröcsögő üzeneteket küldeni százat...ettől még én rendes nő maradok és boldogan élek.
A nagy globális világban a szopnivaló pedig úgy látom igencsak a te szádban van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!