Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 40 közeli nők miért értékelik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 közeli nők miért értékelik a rendes pasikat?

Figyelt kérdés
2017. márc. 29. 18:19
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
27%
Ötös, teljesen igazad van. Azok a nők, akik 15-20 évvel ezelőtt rám sem néztek, most már szeretnének párnak. Így, agyonstrapáltan meg kellenek a fenének. Rosszabbak, mint a turiba válogatott használt ruha.
2017. márc. 29. 19:53
 12/50 anonim ***** válasza:
83%
9, gondolom nem lelkesít a tudat, hogy vibrátora minden nőnek lehet, tehát egy farkon kívül mi más dolgokat is keresünk egy férfiben....no és mekkora ez az aranyfarok amiért sorban kellene állnunk? :-)))))
2017. márc. 29. 19:54
 13/50 A kérdező kommentje:

ma 19:53

igazat adok

2017. márc. 29. 19:54
 14/50 anonim ***** válasza:
79%
Ti még szerintem egy hatvanas nőnek is örülnétek, ha rátok nézne. Ilyen gyökér megnyilvánulásokkal nem csoda, ha nem vesznek titeket emberszámba.
2017. márc. 29. 19:58
 15/50 anonim ***** válasza:
58%
#14 +1
2017. márc. 29. 20:00
 16/50 anonim ***** válasza:
16%

#12, akkor legyél boldog vibrátorral, teljes mértékben belesz-rok, hogy te hogyan elégíted ki magad :D

Az meg legyen az én dolgom, hogy milyen nők állnak le velem, nekem nincs kényszerem arra, hogy bármit is bizonygassak itt :D

2017. márc. 29. 20:02
 17/50 A kérdező kommentje:

ma 19:58

"60 évesek"

ne magadbol indulj ki

2017. márc. 29. 20:09
 18/50 anonim ***** válasza:
12%

# 10 Kösz :)

Privátot amúgy láttam, nem parasztságból nem válaszolok, csak nem beszélgetek itt privátban senkivel, szerintem nem fér össze az oldal céljával, hogy privátban menjenek az eszmecserék.

2017. márc. 29. 20:15
 19/50 A kérdező kommentje:

ma 20:15

tőlled minden elkeseredett pasi tanulhatna :)

2017. márc. 29. 20:17
 20/50 anonim ***** válasza:
37%

Épp azért írkálok ide.

És mielőtt bárki félreértené, ez nem nőgyűlölet, és nem ellenségeskedés. Már nem.

Alapvetően 3 korszaka volt az életemnek. Az első, amikor hős szerelmes lovag voltam, és körülrajongtam a nőket, a csillagokat is lehoztam volna nekik. Jó néhány csalódás után nőgyűlölővé váltam, tényleg utáltam őket, ez volt a második korszakom, és végül eljutottam oda, ahol most tartok, hogy nem gyűlölöm a nőket, pusztán csak felismertem és elfogadtam azt a tényt, hogy genetikailag önzőek, hálátlanok és megbízhatatlanok. Nem gonoszak, nem direkt csinálják, egyszerűen csak ilyen a természetük.

Épp ezért nem haragszok rájuk, ennyi erővel haragudhatnék a gravitációra is, mert lefelé húz, de értelmetlen dolog, mert egyszerűen ilyen a világ és kész, hogy van gravitáció, a nők meg olyanok, hogy megbízhatatlanok, önzőek és hálátlanok.

Szóval én csak ennek megfelelően viszonyulok hozzájuk.

És ezt próbálom megértetni itt a frusztrált, elkeseredett férfitársaimmal is.

Sokan sírnak itt amiatt, hogy jaj, a nők nem veszik észre az átlag palikat, mert a pénzesekre buknak. Persze, mert önzőek.

Sokan amiatt sírnak, hogy a csajuk félrekúr, otthagyta őket, hiába tettek meg értük mindent, stb. Persze, mert a nők megbízhatatlanok, és hálátlanok.

De ez nem a nők hibája, hanem a hülye férfiaké, mert olyan dolgokat várnak el a nőktől, amire a nők nem képesek genetikailag.

Egy férfinek a következőket kell megérteni ahhoz, hogy ne legyen boldogtalan és frusztrált:

- Megbízható emberre van szükséged? Arra ott vannak a barátaid és a családod.

- Önzetlenségre, megbecsülésre, elismerésre vágysz? Arra is ott vannak a barátaid és a családod.

- Szexre vágysz? Na erre meg ott vannak a nők, és csakis erre, mert az előzőeket nem képesek nyújtani. És nem kell lelkiismereteskedni meg becsületeskedni velük. A szexért nyugodtan kamuzz, hazudd magad vállalkozónak, vess be bármit, gyúrjál kicsit, add elő magad gazdagnak, kérd kölcsön a haver menő kocsiját, bármi megengedett annak érdekében, hogy megdugd őket, és ne legyen lelkiismeret-furdalásod, mert a nőknek sincs, amikor téged átvernek és megcsalnak és stb.

2017. márc. 29. 20:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!