Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 közeli nők miért értékelik a rendes pasikat?
ma 19:53
igazat adok
#12, akkor legyél boldog vibrátorral, teljes mértékben belesz-rok, hogy te hogyan elégíted ki magad :D
Az meg legyen az én dolgom, hogy milyen nők állnak le velem, nekem nincs kényszerem arra, hogy bármit is bizonygassak itt :D
ma 19:58
"60 évesek"
ne magadbol indulj ki
# 10 Kösz :)
Privátot amúgy láttam, nem parasztságból nem válaszolok, csak nem beszélgetek itt privátban senkivel, szerintem nem fér össze az oldal céljával, hogy privátban menjenek az eszmecserék.
ma 20:15
tőlled minden elkeseredett pasi tanulhatna :)
Épp azért írkálok ide.
És mielőtt bárki félreértené, ez nem nőgyűlölet, és nem ellenségeskedés. Már nem.
Alapvetően 3 korszaka volt az életemnek. Az első, amikor hős szerelmes lovag voltam, és körülrajongtam a nőket, a csillagokat is lehoztam volna nekik. Jó néhány csalódás után nőgyűlölővé váltam, tényleg utáltam őket, ez volt a második korszakom, és végül eljutottam oda, ahol most tartok, hogy nem gyűlölöm a nőket, pusztán csak felismertem és elfogadtam azt a tényt, hogy genetikailag önzőek, hálátlanok és megbízhatatlanok. Nem gonoszak, nem direkt csinálják, egyszerűen csak ilyen a természetük.
Épp ezért nem haragszok rájuk, ennyi erővel haragudhatnék a gravitációra is, mert lefelé húz, de értelmetlen dolog, mert egyszerűen ilyen a világ és kész, hogy van gravitáció, a nők meg olyanok, hogy megbízhatatlanok, önzőek és hálátlanok.
Szóval én csak ennek megfelelően viszonyulok hozzájuk.
És ezt próbálom megértetni itt a frusztrált, elkeseredett férfitársaimmal is.
Sokan sírnak itt amiatt, hogy jaj, a nők nem veszik észre az átlag palikat, mert a pénzesekre buknak. Persze, mert önzőek.
Sokan amiatt sírnak, hogy a csajuk félrekúr, otthagyta őket, hiába tettek meg értük mindent, stb. Persze, mert a nők megbízhatatlanok, és hálátlanok.
De ez nem a nők hibája, hanem a hülye férfiaké, mert olyan dolgokat várnak el a nőktől, amire a nők nem képesek genetikailag.
Egy férfinek a következőket kell megérteni ahhoz, hogy ne legyen boldogtalan és frusztrált:
- Megbízható emberre van szükséged? Arra ott vannak a barátaid és a családod.
- Önzetlenségre, megbecsülésre, elismerésre vágysz? Arra is ott vannak a barátaid és a családod.
- Szexre vágysz? Na erre meg ott vannak a nők, és csakis erre, mert az előzőeket nem képesek nyújtani. És nem kell lelkiismereteskedni meg becsületeskedni velük. A szexért nyugodtan kamuzz, hazudd magad vállalkozónak, vess be bármit, gyúrjál kicsit, add elő magad gazdagnak, kérd kölcsön a haver menő kocsiját, bármi megengedett annak érdekében, hogy megdugd őket, és ne legyen lelkiismeret-furdalásod, mert a nőknek sincs, amikor téged átvernek és megcsalnak és stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!