Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik tényleg az a jelenség, hogy ki kell élni magunkat mielőtt elköteleződünk?
Pasik és lányok, mit gondoltok, tényleg létezik ez? Nem csak takargatjuk ezzel a szlogennel, hogy a másik nem volt elég jó nekünk, és azért hagytuk el,vagy csaltuk meg? Mert elég sokszor hallom ezt, hogy egy hosszabb kapcsolat is amiatt kezd el romlani, hogy az egyik félben megjelenik a kétely, hogy ő még nem is élte ki magát... Magam esetében is volt, hogy felhoztam ezt, de én úgy érzem, ha tényleg jó férfi mellett lettem volna, nem így éreztem volna.
Bármilyen saját tapasztalatnak, véleménynek örülök :)
Nekem a szexualitas nem jatszik ennyire kozponti szerepet az eletemben, parkapcsolatban abszolut nem vagyok frigid es szinte barmikor kaphato vagyok ra a parommal, de szinglikent ha nem volt epp kiszemeltem, akkor kb le se szartam a pasikat, es konkret kiszemeltem is nagyon ritkan volt. (Veluk viszont szinte kivetel nelkul sikerult parkapcsolatot kialakitani, a harmadik kapcsolatomban vagyok jelenleg 25 evesen.)
Nem tudom, nekem valahogy bulisabb az, hogy szimplan utazgatunk, kiprobalunk ezt-azt ami erdekel minket, latjuk a vilagot, de vagy a parommal es akkor van szex is kozben, vagy baratokkal es akkor nincs szex :D Nem vetem meg az alkoholt sem, nem mondom, hogy nincs olyan ferfi a vilagon akivel ne fekudnek le egyszer ha lenne ra alkalom, de nem olyan dolog ez, amivel kapcsolatban hianyerzetem lenne, ha kimarad. Viszont vannak egyebek, amiket bannek, ha nem valosulnanak meg, ha nem latnam soha eloben a sarkifenyt, nem mennenk balnalesre, nem utaznek soha Europan kivulre (Europaban mar sok minden pipa), stb, nekem inkabb ez az elet, de ezek boven megvalosithatoak egy komoly kapcsolatban is, ha megfelelo parja van az embernek :)
20-25 évvel ezelőtt ilyen szempontból még manapságnak számít -.-, régebben voltak másabb társadalmi nyomás hatására kialakult szokások.
egyénfüggő ki mitől érzi jól magát
a reklámok jelenleg azt próbálják sugallni, hogy ha valamiket nem teszel vagy veszel meg, akkor lemaradsz valami nagyon fontos dologról, csakhogy hiányérzete legyen az embernek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!