Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lekváros palacsintába ha teszek egy kis nutellát is megsértődhet a csajom, ha neki készítem?
Ünnepelni fogunk valamit, gondoltam csinálok valami finomat, úgyis édesszájú a drága.
Arra gondoltam, hogy egyik fele lekváros lesz a másik nutellás.
Csajok ti örülnétek ilyen palacsintának, ha a pasitok ilyeneket gyártana, mire hazaértek?
Esküszöm nem értettem elsőre hogy ezen miért kellene megsértődni, azt hittem valami fogyókúra vagy allergia dolog van benne, akkor tényleg sértő lehet, ha nem vagy rá tekintettel. Ezután olvastam el a válaszokat...
Ne. Külön-külön tök jó ötlet, de egybe egyrészt a megfelelő biológiai folyamatok felgyorsulása, másrészt a nagyon különböző ízvilág miatt inkább ne.
Ettetek már nutellás-lekváros palacsintát? Én igen, és nagyon finom, nem fosat meg, nem is értem honnan szeditek ezt.
Ha a barátom ilyet csinálna nekem, leszopnám örömömben.
Ezt én se értem, ha alapból érzékeny rá valaki, akkor tökmindegy, hogy félpalacsntában eszem a kettőt, vagy egymás után külön, az eredmény ugyanaz, ugyanott köt ki, csak pár perccel később. Szóval ha valakit wc-re zavar, akkor külön-külön kenve is... :)
Én mondjuk szomorú lennék, ha a párom nem tudná, hogy a túrós és a fahéjas palacsinta a kedvencem. :( De az ötlet aranyos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!