Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lekváros palacsintába ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lekváros palacsintába ha teszek egy kis nutellát is megsértődhet a csajom, ha neki készítem?

Figyelt kérdés

Ünnepelni fogunk valamit, gondoltam csinálok valami finomat, úgyis édesszájú a drága.

Arra gondoltam, hogy egyik fele lekváros lesz a másik nutellás.

Csajok ti örülnétek ilyen palacsintának, ha a pasitok ilyeneket gyártana, mire hazaértek?

2017. márc. 28. 13:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
52%
A kérdésed rossz kategóriában van, ez a FELNŐTT kapcsolatok.
2017. márc. 28. 14:02
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Esküszöm nem értettem elsőre hogy ezen miért kellene megsértődni, azt hittem valami fogyókúra vagy allergia dolog van benne, akkor tényleg sértő lehet, ha nem vagy rá tekintettel. Ezután olvastam el a válaszokat...

Ne. Külön-külön tök jó ötlet, de egybe egyrészt a megfelelő biológiai folyamatok felgyorsulása, másrészt a nagyon különböző ízvilág miatt inkább ne.

2017. márc. 28. 14:04
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon rendes tőled hogy kedveskedni akarsz neki, és valószínű,hogy nagyra is fogja értékelni. Ne töltsd be előre és akkor oké lesz.
2017. márc. 28. 14:08
 14/20 anonim ***** válasza:
43%
Nyugi kérdező, a kérdéseddel van a baj...
2017. márc. 28. 14:16
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem az előre lgyártott palacsintát, szeretem magam megkenni. De egy-két meglepi jó lehet.
2017. márc. 28. 14:32
 16/20 anonim ***** válasza:
56%
Hát ha az én párom csinálna ilyet megenném zokszó nélkül mert imádom a lekváros, nutellás palacsintát. De ha egy palacsintában lenne a kettő és elkapna a híg barna, utána tutira a fejébe huznám a maradék palácsintákat lekvárostól, nutellástól, mindenestől.😂😂😂😂
2017. márc. 28. 15:09
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Szereti a lekvárosat és a nutellásat is? Egyszerű: Egy adagot lekvárral töltesz, egy adagot nutellával, de ne egy palacsintában legyen egyszerre a kettő, mert megeshet,hogy a barátnőd a wc-n ünnepel majd. :)
2017. márc. 28. 16:38
 18/20 anonim ***** válasza:
43%

Ettetek már nutellás-lekváros palacsintát? Én igen, és nagyon finom, nem fosat meg, nem is értem honnan szeditek ezt.

Ha a barátom ilyet csinálna nekem, leszopnám örömömben.

2017. márc. 28. 17:45
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Emberek! Ez nem ördögtől való dolog! Nekem először tescóban a pénztáros ajánlotta a nutella+lekvár kombót, azt mondta, olyasmi íze van, mint a jaffa cakenek, vagy magyarországon pilóta piskótatallér és igaza volt. Nagyon finom, próbáljátok ki! És nem fosat.
2017. márc. 28. 20:38
 20/20 anonim ***** válasza:

Ezt én se értem, ha alapból érzékeny rá valaki, akkor tökmindegy, hogy félpalacsntában eszem a kettőt, vagy egymás után külön, az eredmény ugyanaz, ugyanott köt ki, csak pár perccel később. Szóval ha valakit wc-re zavar, akkor külön-külön kenve is... :)

Én mondjuk szomorú lennék, ha a párom nem tudná, hogy a túrós és a fahéjas palacsinta a kedvencem. :( De az ötlet aranyos. :)

2017. márc. 29. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!