Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emiatt megsértődhet egy srác? Ha azt mondanám neki, hogy nem bízom meg benne.
Figyelt kérdés
Nehezen tudok megbízni az emberekben, nekem nem megy ez egyik pillanatról a másikra. Már elég sokszor átvertek, szóval szerintem érthető, hogy óvatosan állok a férfiakhoz. Ha ezt megmondanám neki, akkor vajon megsértődne vagy megértené?2013. okt. 28. 20:02
1/8 anonim válasza:
Ha ezt így megindoklod neki akkor nem.
2/8 anonim válasza:
eléggé zavarná bármit is mondana, inkább ezt ne mondd senkinek
3/8 anonim válasza:
Ha nem szolgált rá akkor valószínű igen, egyébként nem. Talán ne így tálald hanem úgy, hogy egyenlőre még nem ismerlek annyira, hogy ilyeneket megosszak veled vagy valami hasonló.
4/8 anonim válasza:
személy szerint én nem sértődnék meg, sőt tennék azért hogy bennem megbízzon :)
5/8 anonim válasza:
inkább azt mond hogy ehhez neked idő kell mert sokszor csalódtál már az emberekben , ne pedig azt hogy nem bízom meg benned..
6/8 A kérdező kommentje:
Arról van szó, hogy azt akarja, hogy felmenjek hozzá.
2013. okt. 28. 20:05
7/8 anonim válasza:
ez emberfüggő,én pl megérteném,hasonló vagyok én is
mond neki el azért
8/8 anonim válasza:
Engem múltkor kérdezett egy srác,mondtam hogy nem bízok meg benne. Nem tűnt úgy,mintha megsértődött volna,de azóta nem beszéltünk. :O Bár nem hiszem, hogy köze van ehhez. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!