Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, férfiak! Nektek már túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Nektek már túl sok ez a mell?

Figyelt kérdés

Randiznátok egy ekkora mellű nővel aki fiatal és szingli, mint a képen?

[link]

Mi a véleményetek az ilyen testalkatról? Bejön nektek vagy már sok?

2017. márc. 28. 08:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
63%

"Randiznátok egy ekkora mellű nővel"

Randiznék bárkivel mellmérettpől függetlenül, ha a személyisége elfogadható, érdekes.

Nem randiznék olyan nővel, aki szerint számomra a legfontosabb szempont az ő melle.

2017. márc. 28. 10:17
 12/18 anonim ***** válasza:
53%
Engem pont az érdekelne igazán, amit a fehér kör kitakar + a személyisége. Ha az arca tetszik, és szimpatikus, mint ember, akkor randiznék vele. Egyébként nekem huszadrangú dolog, hogy egy nőnek mekkora mellei vannak.
2017. márc. 28. 10:57
 13/18 anonim ***** válasza:

Magával a mérettel nincs gond, az a baj, hogy az ekkora mellek már jó eséllyel lógnak, formátlanok.

Nagyon kevés olyan nagy mellet láttam eddig, ami nem lógott, és feszes, formás volt.

2017. márc. 28. 11:21
 14/18 anonim ***** válasza:
a férfiakat nem érdekli a nagyon nagy mell, csak a kicsit nem szeretik. bár még sose volt olyan hogy valaki azért ne lett volna velem mert az enyémek kicsik, de azért gondolom mégis jobb egy jó nagy ;)
2017. márc. 28. 11:34
 15/18 anonim ***** válasza:
túl nagy és még dagi is mellé.
2017. márc. 28. 15:27
 16/18 anonim ***** válasza:
Tényleg nem a legjobb szögből van lőve a kép... de nincs ezzel semmi baj, és ahogy nézem, nem is műanyag. Nem a kinézeteddel lenne baj, hanem a koroddal, ha 28 alatt vagy ;) 10 évnél több eltérést nem szeretnék a leendő párommal.
2017. márc. 28. 15:48
 17/18 anonim ***** válasza:

Nálam nincs olyan, hogy túl sok mell :D A testalkatból semmi nem látszik viszont valóban.

Persze nyilván nem a mell a perdöntő, de ha az a kérdés, akkor nekem tetszik a nagy.

2017. márc. 28. 20:02
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

Egész életemben vágytam egy vörös hajú, fehér bőrű, lehetőleg szeplős, nagy mellű, töltött galamb alkatú nőre, akinek a puncija is vörös, bozontos.

Már örökre csak álom marad.

2017. márc. 29. 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!