Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Nektek már túl sok ez a mell?
Randiznátok egy ekkora mellű nővel aki fiatal és szingli, mint a képen?
Mi a véleményetek az ilyen testalkatról? Bejön nektek vagy már sok?
"Randiznátok egy ekkora mellű nővel"
Randiznék bárkivel mellmérettpől függetlenül, ha a személyisége elfogadható, érdekes.
Nem randiznék olyan nővel, aki szerint számomra a legfontosabb szempont az ő melle.
Magával a mérettel nincs gond, az a baj, hogy az ekkora mellek már jó eséllyel lógnak, formátlanok.
Nagyon kevés olyan nagy mellet láttam eddig, ami nem lógott, és feszes, formás volt.
Nálam nincs olyan, hogy túl sok mell :D A testalkatból semmi nem látszik viszont valóban.
Persze nyilván nem a mell a perdöntő, de ha az a kérdés, akkor nekem tetszik a nagy.
Egész életemben vágytam egy vörös hajú, fehér bőrű, lehetőleg szeplős, nagy mellű, töltött galamb alkatú nőre, akinek a puncija is vörös, bozontos.
Már örökre csak álom marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!