Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Nektek már túl sok ez a mell?
Figyelt kérdés
Randiznátok egy ekkora mellű nővel aki fiatal és szingli, mint a képen?
Mi a véleményetek az ilyen testalkatról? Bejön nektek vagy már sok?
2017. márc. 28. 08:42
1/18 anonim válasza:
Nekem nagyobb van és eddig nem volt senkinek baja vele.
2/18 anonim válasza:
hát nem sok látszik az alkatból
de nem tűnik soknak a melle, jól áll neki
24F
3/18 anonim válasza:
Nem látszik rajta, hogy műanyag lenne, tehát elviekben simán. A testalkatból nem sok látszik, de abból a kevésből ítélve azzal sincs gond.
4/18 anonim válasza:
Az alkata nem igazán látszik. De ahogy így elnézem tetszetős, vonzó. Nekem a melle kissé nagy, jobban szeretem a kisebbeket. Ettől függetlenül randiznék vele, ha megfog a leányzó személyisége.
5/18 anonim válasza:
Elég előnytelen szögből van fotózva de szerintem nincs vele gond. Viszont a vörös haja nagyon bejön.
6/18 anonim válasza:
Nem a mell a lényeg, hanem a pina, az meg van neki, úgyhogy: igen, jöhet a randi.
8/18 anonim válasza:
Kisebb melleket szeretem, de biztosan nem utasítanám vissza csak azért mert nagy mellei vannak, a randi lényege pont az, hogy megismerd a másikat nem pedig, hogy a mellméretét vizsgáld.
9/18 anonim válasza:
Nagyon jó mellek. Amíg nem lóg le térdig, addig jók is lesznek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!