Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen egy felső - középosztál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy felső - középosztálybeli harminc körüli nő és kivel és hol tud ismerkedni Budapesten?

Figyelt kérdés
Külsőre, megjelenésre, ápoltságra, igényei. Volt már ilyen nővel tapasztalata valakinek innen?

2017. márc. 28. 00:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Cuzamen egy anoním oldal, nem sokat tudok veled kezdeni 10-es :)

Tényleg elértem ezt és kész, azzal meg már nem tudok semmit se csinálni, hogy te irigykedsz.

2017. márc. 28. 10:33
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem velem kell mit kezdened, nem én vagyok az ellenséged.

De akkor tisztázlak.

Feltehetően egy sikeres nő vagy, aki mindazt elérte amit írtál.

Ha netán mégis férfi vagy, már olyan értelmetlen volt nagyzolni, mint nekem ezt kifejteni az előző hozzászólásomban.

Inkább az volt a bajom, hogy nem veszed észre, hogy az első kommentelő pont téged parodizált ki, és ami a legviccesebb az egészben, hogy jóval azelőtt, hogy te írtál volna, de ami elszomorít, hogy mégis mindezt flegmán tetted, aki mást akar megalázni, holott saját magadat sikerült.

Persze ez nem épp rivaldafényben történt, amint mondtad, ez egy anonim oldal, de azért eléggé elszomorító, hogy ilyen létezik.

Én az eszedet irigylem.

(Ez irónia, talán ennél feltűnik)

2017. márc. 28. 11:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló más kérdésben kigyúrt fas.a pasival van együtt, aki simán kikiabál a kocsiból mások céda anyját szídva, amikor a plázázni viszi őt. Szegénykém nem is tudja már hova sorolja magát. Hát luxus k. a besorolásod.
2017. márc. 28. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!