Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jobb lenne neki nelkulem? Ugy?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb lenne neki nelkulem? Ugy?

Figyelt kérdés

21 eves no vagyok es egy csodtomeg. Eletkeptelen szar, aki celtalanul all a vilag elott. Van egy parom 27 eves, nagyon ambiciozus, humoros elettel teli ember. E

Nagyon sok baratja van, nekem egy sincs mert keptelen vagyok hosszabb ideig kitartani egy mellett is. Az osszes baratnom, volt baratnom bocsanat, sikeres es jo no, en meg csak feltekenykedni tudok rajuk is. Nagyon sajnalom a parom mert ezerszer jobb embert erdemel, aki peldas feleseg es anya lenne a kesuobbiekben, nem egy ilyen hulye p*csa, akinek csak egy erettsegije van, de nem tud jobb lenni, nem tud fejlodni. Annyira sajnalom ot, itt se maradna senki egy hozzam hasonlo undorito szuka mellett. Jo lenne, ha elutne vmi es megdoglenek. Szegenyt annyira szeretem, de nem vagyunk egy szinten... Ti is latjatok Ugye? Amugy berugtam kicsit, de jozanul is ezt gondolnam max. nem irnam ki......

2017. márc. 27. 20:41
 1/7 anonim ***** válasza:
35%

Akartam kérdezni éppen, hogy téged meg mi lelt te lány, de aztán a végére értem a leírásnak.

Küldesz nesztelen képet ?

2017. márc. 27. 20:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez jo szanalmas. Igyal meg egyet.
2017. márc. 27. 20:47
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem, nem látjuk. Ez csak egy rakás önsajnáltatás, semmi egyéb. Ennyiből nem tudjuk meg, hogy valóban semmi esély kompromisszumokat kötnötök, felnőttként élnetek együtt egy közös életet vagy csak te látod ilyen vacaknak a helyzetet mert nem látsz tovább a saját siránkozásodon. Kismillió ember épített már ki kapcsolatot úgy, hoyg nem egy szinten álltak az elején. Erre való egy párkapcsolat, hogy a szeretet érdekében képesek vagytok döntéseket hozni, annak érdekében hogy egymással lehessetek megoldásokat találni..stb

Nem az a baj hogy semmi papírod vagy egzisztenciád vagy szociális életed nincs. Az a baj, hogy annyira gyerek vagy még, hogy azt hiszed ettől függ egy boldog párkapcsolat vagy egyáltalán az élet. Két ember ha szereti egymást támaszt nyújtanak a másiknak együtt építkeznek. Az hogy te ilyeneket írsz, hogy jobb lenne, ha megdöglenél, mind ezt úgy, hogy van egy normális párkacsolatod,a zért arról is árulkodik, hogy milyen lehet a párod, hogy hagyja, hogy idáig süllyedj.

2017. márc. 27. 20:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Ne csináld ezt!

Ez nagyon rossz! Kezdj el érdeklődni a világ iránt, kezdj bele bármibe azt szenvedéllyel tedd. ne érdekeljen ki mit mond. csak tedd. Marcangolod magad 21 évesen. Ez szörnyű. Tanulj még valamit, menj egyetemre, vagy végezz el egy okj-s tanfolyamtos. szedd magad össze.

5/7 anonim ***** válasza:
Figyelj. Változtatni sosem késő...mondjuk neked lehet már késő...
 6/7 A kérdező kommentje:

Ugyes probalkozas, de nem.

Mi a szanalmas? Amit irtam? Ahogy gondolok magamra? Vagy, hogy lement 2 pohar bor? Lehet meg lesz a harmadik is koszi. Na ha mar itt vagytok krtten remelem elolvassatok. Tudjatok soha nem voltam egy nagyon kulonleges lany, mindig megbujtam meg feltem, az emberektol. Soha nem mutattam az igazi arcom.Sokat bantottak, a csaladomnak is en voltam a remenye mert van egy fogyatrkos testverem, es vartak, hogy majd en viszem vmire. Nem jottbossze. A parom is segitett, tamogatott erzelmileg, hogy kezdjek vmit az eletemmel, de ahogy irtam mivel egy csodtomeg vagyok es minden bizonnyal buta is, nem tudok semmit vegig vinni. Egy ilyen emberre nincs szuksrg. Itt ebben a vilagban minden a penzrol es a elhatarozottsagrol szol. Ha vmit nem tudsz vagy nem is akarsz ami a sajat eletedre, a kapcsolatodra a kornyezetedre jo hatassal van, egy kis b*zi vagy, minz en.

2017. márc. 27. 21:05
 7/7 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok, koszonom.

De ne bantsatok , o nem tehet rola. En voltam akinek ott kellett hagynia a munkahelyet es igy egyutt sem elunk. o nem tudja, hogy en, hogyan velekedek magamrol. Suli mellett kezdett dolgozni, es most is dolgozik, hogy felre rakjon. En is elkezdtem egyet, de azt mondtak, hogy inkabb hagyjam abba, nekem csak penzem megy vele. Most recepcios vagyok, bejelentes nelkul. Mert ez volt csak. A munkatarsaim utalnak, mert a fonok kedvel az allitolagos csinos pofim miatt...hulyek. Hisz egyebkent meleg, csak senki nem tud rola, vagyis ti most mar igen.

Eltertem a lenyeg az, hogy jo ember o, csak en mar nem birom, hogy ilyen vagyok es felek elobb utobb rajon, hogy uresfeju liba vagyok, aki semmire nem fogja vinni

2017. márc. 27. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!