Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért vannak lezárva a cuccai?
Már egy ideje messziről nézegetem, h a páromnak szinte mindene le van zárva a számítógépén és a telefonján egyaránt. Az e-mailjét is csak úgy tudja megnézni, ha egy ellenőrzőkód megy sms-ben a telefonjára. Ugyan ez a facebookkal is. És fogalmam sincs, h miért vannak neki ezek a dolgok lezárva. Valamit titkolhat? Több mint 1 éve vagyunk együtt, ezek a dolgokat csak olyan 2 hónapja alkalmazza. Eddig nem kérdeztem rá, mert azt gondoltam, h csak kísérletezik ezzel, de nem. Szerintetek? Nem hogy a bizalmatlanságomat érezze, de hogyan kérdezhetek erre rá?
Köszönöm, 23/L
# 9: Tudod, ebben több aggályos dolog is van. Pl. nekem van olyan barátnőm, akivel messengeren beszélgetek, és VELEM oszt meg bizalmasan dolgokat (nem a párommal).
Egyébként épp a minap beszélgettem egy barátnőmmel, aki mesélte, hogy azért távolodott el egy gyerekkori jó barátnőjétől, mert az minden titkát kifecsegte a párjának, és viszont: a barátnőnek is kifecsegte a párja összes titkát, amiről a barátnő egyáltalán nem szeretett volna tudni. Én mindenesetre nem szeretnék olyan emberrel lenni, aki ennyire nagyvonalúan kezeli mások titkait, mert az azt jelentené, hogy az enyéimmel is pontosan ugyanígy bánik.
A privát levelezgetéseimet ugyan senki ne olvasgassa, és nem azért, mert NEKEM vannak titkaim, hanem mert a másik fél bíz rám olyan titkokat, amiket nem másokkal szeretne megosztani.
Kepzelem, milyen hatalmas titkokat biznak ratok emberek. Hacsak nem arrol van szo, hogy a parom NAV ellenor, a legjobb baratno meg az adocsalo praktikait ecseteli nekem Messengeren, akkor erosen ketlem, hogy titoknak lehetne nevezni barmit, amit leir.
Hatalmas titok lehet, hogy hasmenese volt reggel, meg hogy elfelejtett melo elott kavet venni es almos volt egesz nap :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!