Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért vannak lezárva a cuccai?

Figyelt kérdés

Már egy ideje messziről nézegetem, h a páromnak szinte mindene le van zárva a számítógépén és a telefonján egyaránt. Az e-mailjét is csak úgy tudja megnézni, ha egy ellenőrzőkód megy sms-ben a telefonjára. Ugyan ez a facebookkal is. És fogalmam sincs, h miért vannak neki ezek a dolgok lezárva. Valamit titkolhat? Több mint 1 éve vagyunk együtt, ezek a dolgokat csak olyan 2 hónapja alkalmazza. Eddig nem kérdeztem rá, mert azt gondoltam, h csak kísérletezik ezzel, de nem. Szerintetek? Nem hogy a bizalmatlanságomat érezze, de hogyan kérdezhetek erre rá?

Köszönöm, 23/L

2017. márc. 27. 16:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
67%

# 9: Tudod, ebben több aggályos dolog is van. Pl. nekem van olyan barátnőm, akivel messengeren beszélgetek, és VELEM oszt meg bizalmasan dolgokat (nem a párommal).

Egyébként épp a minap beszélgettem egy barátnőmmel, aki mesélte, hogy azért távolodott el egy gyerekkori jó barátnőjétől, mert az minden titkát kifecsegte a párjának, és viszont: a barátnőnek is kifecsegte a párja összes titkát, amiről a barátnő egyáltalán nem szeretett volna tudni. Én mindenesetre nem szeretnék olyan emberrel lenni, aki ennyire nagyvonalúan kezeli mások titkait, mert az azt jelentené, hogy az enyéimmel is pontosan ugyanígy bánik.

A privát levelezgetéseimet ugyan senki ne olvasgassa, és nem azért, mert NEKEM vannak titkaim, hanem mert a másik fél bíz rám olyan titkokat, amiket nem másokkal szeretne megosztani.

2017. márc. 27. 17:26
 12/16 anonim ***** válasza:
35%
(Halkan jegyzem meg: jogilag is aggályos másnak belelátást engedni levéltitokba a másik fél engedélye nélkül. Ha én megtudnám, hogy bármelyik barátnőm/barátom párja olvasgatja a levelezésünket, én is feljelenthetném.)
2017. márc. 27. 17:28
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Kepzelem, milyen hatalmas titkokat biznak ratok emberek. Hacsak nem arrol van szo, hogy a parom NAV ellenor, a legjobb baratno meg az adocsalo praktikait ecseteli nekem Messengeren, akkor erosen ketlem, hogy titoknak lehetne nevezni barmit, amit leir.

Hatalmas titok lehet, hogy hasmenese volt reggel, meg hogy elfelejtett melo elott kavet venni es almos volt egesz nap :D

2017. márc. 27. 17:42
 14/16 A kérdező kommentje:
Az eszembe se jutott, h bármilyen levelezésébe belenézzek... Haver, kolléga vagy bármi. Ezt tudja ő is, h annyi lehetőség ott lehetett volna de sose léptem meg. És ezért nem értem, h mit félt annyira, h kódol :)
2017. márc. 27. 17:58
 15/16 anonim ***** válasza:
Nagyon remélem, hogy ha a barátnőm férje uncsikázik, nem azzal üti el az időt, hogy olvasgatja, mennyire nehéz Anyukám halálát feldolgoznom.
2017. márc. 27. 18:02
 16/16 anonim ***** válasza:
50%
# 13: Hát ha te a BARÁTAIDDAL ezen a szinten beszélgetsz, akkor nem csoda, ha nem érted. Mi a barátaimmal ennél mélyebb dolgokról szoktunk beszélgetni. Én is szoktam megosztani olyasmit velük, amikről nem szeretném, ha bárki tudna azon kívül, akinek ÉN elmondom. De ennek amúgy is alapnak kellene lenni egy barátságban, semmi nem tartozik másra, amit neki elmondok.
2017. márc. 27. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!