Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányan vannak itt akik a neten és hányan akik élőben ismerkedtek meg a párjukkal?
Ismerkedtem neten, nem mondom, hogy hiábavaló volt, de nem nekem való. Nekem túl "direkt", hogy gyakorlatilag rögtön dönteni kell, hogy el tudok-e képzelni valamilyen folytatást az illetővel, vagy sem és ilyenkor nálam az "inkább nem" válasz lépett életbe. Elképzelhető, hogy ugyanazokat az embereket fokozatos ismerkedés során el tudtam volna fogadni, de így mindig kicsit sarokba szorítva éreztem magam. A párom eközben ismertem meg apránként, fokozatosan, személyesen, egy közös társaságban. Mindketten fent voltunk társkeresőn, de ott tuti nem keltettük volna fel egymás figyelmét, így apránként ismerkedve meg igen. Szerintem teljesen személyiségfüggő, hogy kinek való a netes ismerkedés és kinek nem.
(Az én ismeretségi körömben sok netes ismerkedésből létrejött kapcsolat, házasság van.)
1 volt félig élőben, félig netről
1 társkeresőről
0 élőben
-
Rettentő károsnak tartom annak hajtogatását, hogy a netes ismerkedés mennyire nem jó, mert ezzel csak azt éritek el, hogy tényleg nem lesz jó, mivel senki nem is akarja, hogy jó legyen.
Nekem eddig szinte csak netről megismert barátaim voltak. 2 volt akiket élőben ismertem meg, de egyik sem tartott pár hétnél tovább.
A jelenlegivel is neten találkoztunk (nem társkeresőn) és 4 éve vagyunk együtt.
Személyesen nem sok esélyem lenne egyébként (ha egyedül lennék). Az emberek szinte észre sem vesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!