Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha a Barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a Barátnőm pasijának tetszem?

Figyelt kérdés

A barátnőm pár hónapja összejött egy pasival,és én közvetítettem köztük a dolgokat, és hát hazudnék, ha azt mondanám, h nekem nem jön be, de a haverja meg az én exem és köztünk is megint alakul ki valami, meg az is, h a bnőm jár vele...én letudnák róla mondani, mert nem szeretem, de kicsit kellemetlen, meg ő is mondta a bnőmnek , h neki én tetszem, a bnőm sokszor haragszik rám...:S vagy is nem mondja, csak látszik rajta!

Mit csináljak?

H parancsoljak az érzéseimnek?

H viselkedjek mikor együtt vannak?

Mit mondjak a bnőmnek, ha megharagszik megint?:S

Ne nézzetek már ringyónak, mert én is emberből vagyok, nem találkoztam olyan emberrel aki tudom parancsolni az érzéseinek....:S

Előre is köszi a válaszokat!!!

2010. máj. 11. 22:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ahogy írtad, az érzéseidnek nem lehet parancsolni.

Mikor együtt vannak, akkor nem hiszem, hogy kéne oda gyertyatartó, tehát hagyd őket kettesben.

Mond azt, hogy te nem tehetsz róla, hogy tetszel neki.Téged nem érdekel a srác és nyugtasd meg, hogy amúgy sem vennéd el az ő pasiját, mivel nagyon jó barátnők vagytok :D

2010. máj. 13. 17:44
 12/15 anonim válasza:

Figyelj az a lényeg, hogy csak azért van a barátnődel mert ha nincsen vele akkor kevesebet lehet velked.

CSAK KIHASZNÁLJA ,HOGY KÖZZELEBB KERÜLHESEN HOZÁD !

2010. máj. 13. 17:51
 13/15 anonim ***** válasza:

Velem is ez volt. Kozvetitettem koztuk osszejottek, nekem is tetszett a pasi mert jol is nezett ki meg vonzo is volt. A csavo szakitott, mi osszejottunk, a baratnomet meg egy eletre elvesztettem egy 2 honapos kapcsolat miatt. Lehet, hogy akkor azert akartam annyira, mert nem szabadott volna. Tudod,a tiltott gyumolcs mindig edesebb. Akkor meg "gyerek", 18 eves voltam, es nem fogtam fel. Mar nem aldoznek fel egy baratsagot egy pasiert. Keress mast, ha meg akarod tartani a baratsagot, ami szerintem fontosabb, mint barmelyik fiu.

25/L

2010. máj. 13. 18:18
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem Brigi vagy?:D
2010. máj. 14. 16:35
 15/15 anonim ***** válasza:
16.35. ha a kerdes, h Brigi vagyok e, az elotted szolonak cimezted, azaz nekem, akkor a valaszom: nem, nem Brigi vagyok.
2010. máj. 15. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!