Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a Barátnőm pasijának tetszem?
A barátnőm pár hónapja összejött egy pasival,és én közvetítettem köztük a dolgokat, és hát hazudnék, ha azt mondanám, h nekem nem jön be, de a haverja meg az én exem és köztünk is megint alakul ki valami, meg az is, h a bnőm jár vele...én letudnák róla mondani, mert nem szeretem, de kicsit kellemetlen, meg ő is mondta a bnőmnek , h neki én tetszem, a bnőm sokszor haragszik rám...:S vagy is nem mondja, csak látszik rajta!
Mit csináljak?
H parancsoljak az érzéseimnek?
H viselkedjek mikor együtt vannak?
Mit mondjak a bnőmnek, ha megharagszik megint?:S
Ne nézzetek már ringyónak, mert én is emberből vagyok, nem találkoztam olyan emberrel aki tudom parancsolni az érzéseinek....:S
Előre is köszi a válaszokat!!!
Az tuti, h a barátnőm, mert ő a legjobb, szinte ha csöndbe vagyok tudja mire gondolok, Már 7 éves korom óta ismerjük egymást nagyon szeretem!!!:)A pasit meg még csak nem is szeretem, de nem tudom elfelejteni, vagy csak nem is akarom....?!:S....
de ez nem szándékos....:S
hát ha most okos akarnék lenni, azt tanácsolnám, hogy ne akarj a sráctól semmit.. elveszítheted a barátnőd.
azonban, már énis csináltam ilyet.. és tudom hogy ha valami iránt belobban az ember, akkor az bizony úgy van. :)
esetleg mérlegelj... rajtad áll
bocsi hogy semmi hasznosat sem írtam.
azért szorítok. :)
pusssz :D
Az a fontos,hogy mérlegelj!Mi számit többet-a régi barátság,vagy egy új szerelem aki nem biztos,megmarad neked örökre,s miatta még el is veszitheted a legjobb barátnődet!?Hagyd csak szépen őket,legyenek boldogok te meg koncentrálj az esetleg helyrehozható kapcsolatodra!
Szerintem annál undoritóbb dolog nincs,amikor valaki a barátnője párjára pályáz....Az ismeretségi körömben is van egy ilyen csaj,aki a legjobb barátnője pasijára szemet vetett és ezt mástól kellett visszahallania a saját barátnőjének,akivel jóban-rosszban együtt vannak.Most gondolj bele....
bocsi rányomtam az elküldésre!Meg te miért szégyenled magadat ha a srác mondta,hogy te tetszel neki?!
Én elmagyaráznám a barátnömnek,hogy én nem akarok tőlle semmit és arről én nem tehetek,hogy tetszem neki!Viszont azt még senki nem írta,hogy az a pasi sem lehet annyira oda érte,ha más csajokra veti ki a hálóját!Ha nem veled akkor mással elöbb-utobb megcsalja!!Én elbeszélgetnék a barátnőddel erről,és őszintén a barátnőd helyében már most dobnám még mielőtt megcsalna és azért azt lássuk be jobb érzés az ha valaki kidobb valakit mint hogy megtudja,hogy őt csalták meg és őt dobták ki!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!