Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzetben mit tegyek? Az exemmel van egy közös barátunk.
Figyelt kérdés
..., akinek most lesz a szülinapja és meghívott mindkettőnket, de az exem pasija is ott lesz. Nem nagyon érdekelnek meg ilyesmi, csak nem egyszer tett keresztbe nekem az exem... Ha nem megyek el akkor azt hiszik, hogy megfutamodtam, de ha meg elmegyek akkor tuti egész végig szar lesz a hangulat...2010. máj. 11. 21:47
1/1 anonim válasza:
Húhhúúú, hallod ez de nagyon ismerőőőőős!!!!!!! Csak nekem nem keresztbe tett, hanem szimplán megutáltam mint a szart. Volt osztálytalálkozó... Na hát gondolhatod, mondtam, hogy én ugyan nem megyek! Aztán egy csaj felvilágosított, hogy meg futamodsz vagy szembenézel vele és pofán röhögöd (képletesen ugye...). Hát úgy mentem el, hogy kegyetlenül izgultam, de mikor megjöttek annyiba nem vettem, mint egy poháralátétet, nem foglalkoztam vele, eleinte még jó kedve volt, csak aztán én elkezdtem inni feloldódtam, és onnantól kezdve má, jó kedvem volt, kiabáltam, csaj meg csak kussba ült, én meg direkt még rá is játszottam, hogy szóhoz se jusson. Jhaaajde jól éreztem magam! És most is így vagyok, hogy odameek, ráse ficcenek, lenézem és ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!