Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Dicsérnétek a párotok fenekét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dicsérnétek a párotok fenekét ha nem lenne vele megelégedve, és te sem?

Figyelt kérdés

Szóval kis mellem van és szerintem nem valami formás és jó fenekem. Viszont pàrom (akivel nem rég óta vagyunk együtt) mindig fogdosni szeretné őket és dicsérgeti a fenekemet (pedig tudom, hogy nem jó). Lehetséges, hogy neki tetszik, vagy csak azt szeretné hogy mellette legyen önbizalmam?

Ti tennétek dicséretet a párotokra ha nem is tetszene rajta az a rész amit dicsértek?

2017. márc. 25. 15:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem, mert utálok hazudni.

A pasid meg ha tapperol is akkor tuti tetszik neki amid van...

2017. márc. 25. 15:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

én őszinte típus vagyok, ha nem tetszik elmondom neki, DE mivel a barátnőmé és szeretem + fenékpárti vagyok, attól még izgatna :P

ha azt mondja, valószínűleg neki tetszik és izgató :P

24F

2017. márc. 25. 15:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem, mert őszinte vagyok, persze nem vágok az arcokba minden hibát, de nem dícsérem azt amit nincs miért, hallgatok róla. De emiatt, hogy nem tudok szembrebbenés nélkül hazudni, nincs is sikerem a nőknél hosszú távon.
2017. márc. 25. 15:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Most akkor mi a fontosabb neked, hogy neki mi tetszik vagy hogy neked mi tetszik?
2017. márc. 25. 16:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Amit írtál azokkal semmi gond nincs. Nekem valószínűleg tetszene. De ha nem tetszene akkor nem is dícsérném meg.
2017. márc. 25. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!