Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy csúnyább nő miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MikeXxX kérdése:

Egy csúnyább nő miért nem fogad el segítséget?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom minden embert egy külső másik személy megtud ítélni mi lenne neki jobb mind öltözködés mind sminkelés frizura és stb téren ! Ti ezt hogy látjátok ? Főleg aki benne van ebben a helyzetben az ő véleménye érdekelne !

2017. márc. 24. 19:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pl van szakállam 12 éve gyakorlatilag mióta normálisan nő. Hiába bíztatnak, hogy vágjam le, nem teszem, mert simára borotválva szerintem jellegtelen az arcom, nekem nem tetszik. Nem veszem zokon, ha mondják, csak azt, ha erőltetik.

30/f

2017. márc. 24. 21:31
 12/13 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Ezt azért nem írom alá...

Megtörtént eset:

Osztály kövér kislánya bekerült a menő csajok klikkjébe. A lányok merő jó szándékból, és mint egy olcsó hollywoodi vígjátékba, stílustanáccsal látták el a lányt, hogy az beilleszkedjen közéjük. Csakhogy ami az ő pálca testükön tök jól állt, az a kövér kislányon már nem volt annyira guszta. Persze menő volt, mert a bőr nadrág, meg a feszülős top az nagyon divatos volt... de akinek volt szeme, azért látta, hogy inkább kibuggyantak a hurkák...

A környezete mégis támogatta, erősítette benne, hogy ettől vonzó és jó.

2017. márc. 24. 21:34
 13/13 anonim válasza:

Szerintem érdekes a kérdés, kár, hogy csak most találtam rá. Szerintem itt sokan nem értették mire gondolsz.

Nekem például Anyukám mindig megmondja, hogy ez a ruha nem áll jól, szerintem ne vedd föl. Szerintem az a lényeg, hogy javaslatnak érződjön a hozzászólás, ne támadásnak. És még az is szükséges, hogy közeli kapcsolatban állj az illetővel.

Olyan is van, hogy hiába állna jól valami egyszerűen nem tetszik az illetőnek. Ilyenkor jobb nem bele szólni.

2017. dec. 14. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!