Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csúnyább nő miért nem fogad el segítséget?
Nekem pl van szakállam 12 éve gyakorlatilag mióta normálisan nő. Hiába bíztatnak, hogy vágjam le, nem teszem, mert simára borotválva szerintem jellegtelen az arcom, nekem nem tetszik. Nem veszem zokon, ha mondják, csak azt, ha erőltetik.
30/f
Ezt azért nem írom alá...
Megtörtént eset:
Osztály kövér kislánya bekerült a menő csajok klikkjébe. A lányok merő jó szándékból, és mint egy olcsó hollywoodi vígjátékba, stílustanáccsal látták el a lányt, hogy az beilleszkedjen közéjük. Csakhogy ami az ő pálca testükön tök jól állt, az a kövér kislányon már nem volt annyira guszta. Persze menő volt, mert a bőr nadrág, meg a feszülős top az nagyon divatos volt... de akinek volt szeme, azért látta, hogy inkább kibuggyantak a hurkák...
A környezete mégis támogatta, erősítette benne, hogy ettől vonzó és jó.
Szerintem érdekes a kérdés, kár, hogy csak most találtam rá. Szerintem itt sokan nem értették mire gondolsz.
Nekem például Anyukám mindig megmondja, hogy ez a ruha nem áll jól, szerintem ne vedd föl. Szerintem az a lényeg, hogy javaslatnak érződjön a hozzászólás, ne támadásnak. És még az is szükséges, hogy közeli kapcsolatban állj az illetővel.
Olyan is van, hogy hiába állna jól valami egyszerűen nem tetszik az illetőnek. Ilyenkor jobb nem bele szólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!