Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok fiúk az olyan lányokról, akik panaszkodás nélkül élik az életüket, másokat meghallgatnak, segítenek, de magukról nem beszélnek, és segítséget nem kérnek?
Figyelt kérdés
2016. nov. 27. 18:11
1/6 Noblesse Oblige válasza:
Többnyire semmit, mert senki nem tudja, hogy vannak ilyen lányok, pont azért, nem beszélnek magukról. Amiről nem tudnak, az meg nem is foglalkoztathatja őket még annyira sem, hogy egyáltalán véleményt formáljanak róluk.
Szóval nagyon sajnálom... a kutya nem tudja, hogy te milyen ember vagy igazából, így véleménye sincs senkinek rólad.
3/6 anonim válasza:
Karakán csajok, csak ugye ritka az ilyen ember, akár nőkből,akár férfiakból. Sok esetben inkább az van,hogy mindenkinek a saját problémája a legnagyobb a világon, pl. a sok egyedül álló, én is sokáig azt hittem,hogy mekkora tragédia az,hogy senkim nincs, közben ez a probléma csak egy porszem sok más probléma mellett.
4/6 anonim válasza:
nem értek veled egyet, utolsó. szerintem ez a mártírtípus leírása.
én ilyen vagyok, és szeretnék változtatni rajta. van, aki karakánnak tart, van, aki semmilyennek, de nem ez a lényeg. így nem lehet közel kerülni valakihez.
5/6 anonim válasza:
Azt gondolnám, hogy egy zárkózott bizalmatlan ember.
6/6 anonim válasza:
Bárcsak találnék egy ilyen lányt. Utálom a panaszkodó embereket....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!