Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek miért szeretnek panaszkodni?
Szóval egy ideje már olvasgatom ezeket a kérdéseket. És kb mindegyik kérdés alapértelme az hogy a csajok csak a pénzre hajlanak, meg a bunkó pasikra.. stb, a másik oldalról sem jobb a helyzet onnan meg ilyen kérdések jönnek hogy a férfiak nem is férfiak hanem kisgyerekek, vagy hogy egyszerűen érzéketlenek.
Arra a következtetésre jutottam hogy ezeket azért írják ki az emberek mert, ha már nem tudják megoldani a problémáikat legalább ki tudják magukat panaszkodni itt. Azt hiszik ha általánosságban leírják a férfiakat vagy a nőket, a konkrét személyt is megalázhatják aki fájdalmat okozott nekik. De egy kicsit is logikusan gondolkodó ember feléri ésszel hogy ez nem így van, akkor meg miért csinálják?
23:26
bocsáss meg de nem telljesen értem mit szeretnél mondani, a vroá mit jelent? és ha arra gondolsz én nem panaszkodok csak kíváncsi vagyok miért van ez így. A ti véleményetek érdekel.
Pontosaaan. Visszaigazolást várnak. Elpanaszolják mennyire ótvarul lepattintották és várja hogy megvígasztalja valaki.
Bár egyesek mocskosul provokatívan fogalmaznak... Ők igazából nemtudom mit akarnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!