A nők panaszkodni, a férfiak pedig dicsekedni szeretnek?
Én nem figyeltem meg.
Egy ilyen kis izé miatt biztos nem kezdek el panszkodni, de ha már tényleg nagyon fáj valamim, és elég rég óta, akkor megosztom a barátaimmal. Meg amikor nem testi bajokról van szó, hanem kivagyunk, akkor azt olyan hülyén adjuk elő, hogy mindenki szakad, és ez csak feldobja a hangulatot.:D Szerintem nem nagy cucc.
És dicsekedni... hát, azért a siker élményeket is meg kell osztani.;D
A nők egymás között panaszkodnak csak,de a férfiak mindenhol:)
Komolyan.48 éves vagyok,volt dolgom már jónéhány férfival,talán egy olyan ember volt aki nagyon ritkán mondta ki problémáit.
Női körben általában családdal,szépítkezéssel,és férfiakkal kapcsolatban panaszkodnak,férfi körben szó esik a szexről,a munkáról,a pénzről,a feleségről,az italról hogy nem elég jó,az időről,a nőkről úgy általánosan,a bütyökről,a sérvről és olyan dolgokról amiket csak gondolsz.
Bár hidd el időben mindkét kör ugyanannyit panaszkodik:)
Általában azt mondják hogy a nők többet beszélnek,de ez nem igaz.Annyi a titok,hogy ha két nő jól elbeszélget,viszonylag gyorsan váltogatják a témát,minél többet szeretnének megosztani a másikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!