Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem térek magamhoz efölött. Szerintetek ez normális?
Egy ideje flörtölgetek egy férfivel, nagyon szimpatikus, tetszik is eléggé, jókat dumálunk, röhögünk, nap közben chatelünk mindenféléről. Talán kicsit bele is habarodtam. Egy helyre járunk edzeni, onnan ismerem.
Erre múltkor, az edzés után mondta, hogy be akar mutatni valakit: hát a felesége volt az. Hát azt sem tudtam, mit tegyek a döbbenettől. Minimálisan sem feltételeztem, hogy felesége lenne - bár így visszagondolva esténként és hétvégente mindig "eltűnt". Próbáltam jó képet vágni a dologhoz, elvégre nem történt köztünk semmi, a finom flörtön kívül nem is jelzett semmi konkrétat felém.
Ez tegnap volt, ma rámírt a feleség, hogy szimpatikus vagyok neki, úgyhogy nem bánja, ha kavar velem a férje...itt jött a következő döbbenet. Kiderült, hogy félig nyitott házasságban élnek, és ha valamelyikőjüknek úgy igazán megtetszik valaki, akkor lefeküdhet vele, de csak ha a másik jóvá hagyja, hogy tényleg normális az illető!!!???
Ez mi??? Ilyen nekem nem kell, köszönöm, hogy mint egy bábut, mérlegeljenek, hogy megfelelő vagyok-e szeretőnek. Ezt mégis hogy gondolják?
Találkoztatok már ilyennel? Hogy reagálnátok ezt le? Már előre félek, hogy mi lesz, ha legközelebb megyek edzésre és ott lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!