Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítség! Tavaly 12 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Tavaly 12 évesen először "magamhoz nyultam". Olyan vegyes érzésem van ezzel kapcsolatban. Mér van ez?

Figyelt kérdés

Tavaly is csak 1-2 alkalommal. De idén is 1-2 szer csináltam. Igazából jó érzés volt de olyan rosszul érzem magam emiatt. Ha belegondolok h mit csináltam "undorodom" magamtól. Egyszer nagynehezen bevallottam a legjobb barátnőmnek de ő is furán fogadtam.

Szerintetek ez normális?

Egy kétségbeesett 13/L

2012. aug. 7. 11:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
27%
menj babázni kislány
2012. aug. 7. 11:25
 2/11 anonim ***** válasza:
82%

persze hogy normális (:

én is a te korodban kezdtem ismerkedni a testemmel (:

17/L

2012. aug. 7. 11:25
 3/11 anonim ***** válasza:
73%
Ebben a korban tök normális,hogy ismerkedsz a testeddel!Ez miatt ne legyen bűntudatod!Fedezd fel a tested,csak kérlek míg nem vagy elég értett a szex-re ne csináld!Rá érsz majd 16 évesen elveszíteni! :)
2012. aug. 7. 11:26
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
Én sokkal kisebb voltam,amikor elkezdtem,nem is tudtam mit csinálok,de jó volt és pontosan így éreztem mint te.Mikor kicsit nagyobb lettem utánaolvastam,most már nem érzem rosszul magam emiatt,persze azóta jó sok év eltelt,viszont nem mondtam soha senkinek,a barátnőimnek sem,mert képesek az emberek emiatt hülyének nézni fiatal korban,pedig nagy részük csinálja.Csináld,ha jól esik és ne érezd rosszul magad miatta. :)
2012. aug. 7. 11:31
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi de az zavar a legjobban h a legjobb barátnőm sem fogadta el. Mondjuk ő nagyon nem az a tipus aki 13 évesen arról àlmodik h pasija lesz stb. Azt mondja "fujj pasik soha nem fogok csokolozni stb. "
2012. aug. 7. 11:32
 6/11 anonim ***** válasza:
75%
Ugyanmár,nem olyan nagy dolog ez,ismerek olyan lányt,aki enyi idősen már rég nem volt szűz,sőt pénzért akárkivel szexelt.Nem kell ezt szégyenleni,de a rabjává se jó válni.
2012. aug. 7. 11:44
 7/11 Mókusgyilkos ***** válasza:
nos akkor 1 fokkal normálisabb v a bnődnél már amennyire normális lehet 1 tizenéves lány :D
2012. aug. 7. 12:07
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt csak mondja a barátnőd,pár év múlva pont úgy fogja szeretni ő is a szexet,ahogy bárki más.Meg az is lehet,hogy csak teszi a szépet és ő is magához nyúl néha.Na mindegy kicsit butuska,de majd megjön az esze,végül is jobb mintha ennyi idősen már nem lenne szűz.
2012. aug. 7. 12:51
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
persze hogy normális ne ess kétségbe!!
2012. aug. 8. 22:32
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Full normális. No para. Én kb 10 éves koromban kezdtem el. 26/f
2012. aug. 9. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!