Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik itt párkapcsolati tanácsokat adnak másoknak az ő kapcsolatuk teljesen rendben van?
Az én kapcsolatom is rendben van. Egyedül az anyagiakkal szenvedünk, mivel én részmunkaidős vagyok, párom most fog diplomázni, otdk-zik, így ő sem tud még annyit keresni, hogy végre együtt éljünk. De ez csak annyi problémát okoz, hogy nyafogunk, hogy hiányzik a másik :) Meg persze tervezgetünk ezerrel, mit hogyan kéne alakítanunk a jövőben.
Bár válaszolni ritkán szoktam, sokszor felesleges, vagy korábban már leírták a véleményemet, amire max bólogatni tudok. És igen, ami nekünk bejött, nem biztos, hogy máson segít.
Az én kapcsolatom alapvetően jó, most kezdett némi mélyrepülésbe. De nem gondolom, hogy az adhat csak párkapcsolati tanácsokat, akinél minden ok.
Szerintem inkább a tapasztalat a lényeg, legalább az adott témában. Nekem pl. van némi párkapcsolati tapasztalatom, tudok beszélni a szexről is, de internetes ismerkedéssel vagy klasszikus randizással kapcsolatos tanácsokkal nem tudok szolgálni, mert ilyenben nem volt sok részem.
De még azt se mondom, hogy ne szóljon hozzá egyáltalán az, akinek kevés a tapasztalata, de pl. engem ne oktasson ki a hosszútávú együttélés szabályairól egy olyan, akinek volt egy két hetes meg egy két éves kapcsolata.
Nyilván aki szakértő véleményére vágyik, elmegy pszichológushoz, párkapcsolati tanácsadóhoz stb. Aki itt kérdez, az egy kicsit olyan, mintha a családtagjait, barátait kérdezné, csak tágabb körben és idegenektől.
Szerintem alaphelyzetben egy értelmes ember látja, hogy mi a teendő, akkor is ha otthon ő maga is elrontja. Pl A férj egy alkoholista, üti-veri a nőt, mi az értelmes lépés? Válj el. Vagy a nőnek megtetszik egy másik hapsi és megkérdezi, hogy megcsalja-e a férjét, mi az értelmes válasz: ne csald meg, próbáld megjavítani a kapcsolatot, ha nem megy, hagyd ott de ne csalj. Kevesen adnának olyan tanácsot, hogy tűrd a verést vagy csald meg a párodat, nem? Pedig sokan csinálják ezt.
No meg sokszor tanulunk ám a hibáinkból és tudjuk mit nem tennénk ha ezzel a tudással lehetnénk megint 20 évesek.
És mindennek semmi köze ahhoz, hogy a kapcsolatunkban vannak kisebb súrlódások, vagy épp elváltunk de ebből már tanultunk és tovább léptünk.
az enyém rendben van. néha vannak veszekedések, de alapvetően minden jó. mivel már 6 éve vagyunk együtt, így szoktam írni párkapcsolatos kérdésre, mivel már van tapasztalatom benne.
szakításosra nem szoktam írni nagyon, mert az első barátommal vagyok, nem szakítottam még. néha ismerősök, barátok tapasztalatai alapján mondok véleményt esetleg.
egyébként miért ne írhatna olyan, akinek nincs rendben a kapcsolata? azt kell nézni mit mond, nem azt hogy ki mondja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!