Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik itt párkapcsolati tanácsokat adnak másoknak az ő kapcsolatuk teljesen rendben van?
Nekem teljesen rendben van, de én általában saját tapasztalatot, véleményt szoktam írni, nem konkrét tanácsot.
Amúgy a rossz tapasztalattal rendelkezők tanácsai kifejezetten hasznosak tudnak lenni néha :)
Nem, sőt ugye aki nem tudja az tanítja. Régebben én is PUA bolond voltam, az ország összes nagyobb PUA cégének fizettem meg jártam oktatásokra. De most ha végignézek a nagy mestereken, az összesnek siralmas a magánélete. Nicholas Viktor 40 évesen a macskájával él és arról tölt fel videókat facebook-ra ahogy eteti például. De az összesnek ilyen a magánélete és mind hazudnak, hogy ők így meg úgy dugnak. Valójában terepen is leégnek újra és újra. Wieszt Ádám például az egyik terepgyakorlaton, ami egyébként 20 ezer forintba került fejenként úgy leitta magát mint az almás szamár. Ott kellett józanítani, valójában egy alkoholista.
Tényleg nagyon elvakult aki ezektől kér tanácsot, én is még fiatal voltam és hülye amikor ezekhez fordultam, le is húztak.
Jól lepontoztatok mert őszinte voltam. Az én egyértelmű trollkodásom kevesebb kárt okoz, mint a többiek féligazságai.
Régen volt itt egy VirágésBence nevű felhasználó talán még páran emlékeznek rájuk. Na azok addig osztották itt a "tanácsokat" míg a párocska férfi fele jól meg nem öngyilkolta magát. Hálisten azóta már nem pofáznak ide.
Latom jol lepontozzak, akinek rendben van a kapcsolata xd De a mienk is teljesen rendben van, viszont en sem hiszem, hogy csak az adhatna jo tanacsokat, akinel minden oke.
Pl en nem szoktam olyan ultraszuper tanacsokat adni, kb azt irom mindenkinek, hogy szakitson, azt ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!