Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik itt párkapcsolati tanácso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik itt párkapcsolati tanácsokat adnak másoknak az ő kapcsolatuk teljesen rendben van?

Figyelt kérdés
2017. márc. 21. 20:27
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
92%

Nekem teljesen rendben van, de én általában saját tapasztalatot, véleményt szoktam írni, nem konkrét tanácsot.

Amúgy a rossz tapasztalattal rendelkezők tanácsai kifejezetten hasznosak tudnak lenni néha :)

2017. márc. 21. 20:43
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Nagyobb rendben,mint anno Erdélyi Mónika kapcsolatai.
2017. márc. 21. 20:44
 13/28 anonim ***** válasza:
87%
Persze, mivel nincs olyan, nincs, ami elromoljon. :D
2017. márc. 21. 20:45
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem, sőt ugye aki nem tudja az tanítja. Régebben én is PUA bolond voltam, az ország összes nagyobb PUA cégének fizettem meg jártam oktatásokra. De most ha végignézek a nagy mestereken, az összesnek siralmas a magánélete. Nicholas Viktor 40 évesen a macskájával él és arról tölt fel videókat facebook-ra ahogy eteti például. De az összesnek ilyen a magánélete és mind hazudnak, hogy ők így meg úgy dugnak. Valójában terepen is leégnek újra és újra. Wieszt Ádám például az egyik terepgyakorlaton, ami egyébként 20 ezer forintba került fejenként úgy leitta magát mint az almás szamár. Ott kellett józanítani, valójában egy alkoholista.

Tényleg nagyon elvakult aki ezektől kér tanácsot, én is még fiatal voltam és hülye amikor ezekhez fordultam, le is húztak.

2017. márc. 21. 20:46
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Attól még adhat valaki jó tanácsokat, hogy éppen nincsen kapcsolata, vagy rossza kapcsolata van, de közben mondjuk látja a gyengéit.
2017. márc. 21. 20:46
 16/28 anonim ***** válasza:
22%

Jól lepontoztatok mert őszinte voltam. Az én egyértelmű trollkodásom kevesebb kárt okoz, mint a többiek féligazságai.

Régen volt itt egy VirágésBence nevű felhasználó talán még páran emlékeznek rájuk. Na azok addig osztották itt a "tanácsokat" míg a párocska férfi fele jól meg nem öngyilkolta magát. Hálisten azóta már nem pofáznak ide.

2017. márc. 21. 20:48
 17/28 icu75 ***** válasza:
88%
Az enyém rendben van. Tapasztalatom is van leginkább koromnál fogva. Kommentjeimet segítő szándékkal írom. Legtöbbször véleményt, észrevételt ritkábban tanácsot. Egyáltalán nem gondolom hogy a kérdezőnek vakon kéne az én (vagy bárki)által adott tanácsot követni. Az csak egy fajta nézőpont/ támpont. De ha összeveti a saját helyzetével vagy más irányból láttatja akkor a sok kommentből talán ki tud ötölni valami használhatót. Ennyi elég is szerintem.
2017. márc. 21. 20:54
 18/28 anonim ***** válasza:
Szerencsére (+sok éves közös "munkánknak" köszönhetően is) igen. :)
2017. márc. 21. 21:07
 19/28 anonim ***** válasza:
65%

Latom jol lepontozzak, akinek rendben van a kapcsolata xd De a mienk is teljesen rendben van, viszont en sem hiszem, hogy csak az adhatna jo tanacsokat, akinel minden oke.

Pl en nem szoktam olyan ultraszuper tanacsokat adni, kb azt irom mindenkinek, hogy szakitson, azt ennyi.

2017. márc. 21. 21:09
 20/28 anonim ***** válasza:
70%
Enyém tökéletes. Talán azért, mert az átlag gyakoris színvonalú pasikkal sose kezdtem semmit.
2017. márc. 21. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!