Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom exbarátnője szerintem sokkal jobb nálam. Hogyan szabaduljak ettől a gondolattól?
Sziasztok. Lassan fél éve vagyok együtt a barátommal. Sose volt sok önbizalmam, azonban most néha kicsit jobban érzem magam ilyen téren, mert rendszereden dicsér engem, hogy milyen szép meg csinos vagyok stb. Azonban az a problémám, hogy ismerem a volt barátnőjét, és ezt most nem az alacsony önbizalmam miatt mondom, de az a lány tényleg sokkal szebb és belevalóbb mint én. Biztos vagyok benne hogy én soha nem leszek képes olyan dolgokat megadni a barátomnak, amiket ő megadott.
A másik pedig az, hogy egy csomószor amikor együtt vagyunk folyton az kavarog a fejemben, hogy előttem azzal a lánnyal csinálta ugyanazokat a dolgokat, amiket most velem (pl. őt simogatta, vele bújt össze esténként stb.) és rosszul vagyok ettől. Viszont neki erről nem merek beszélni, mert félek hogy hülyének nézne.
Lehet hogy pszichológusra lenne szükségem? :(
Szia, pontosan tudom, hogy érzel, én is hasonló gondokkal küzdök. Nekem egy hosszú kapcsolatot is megmérgezett, és most egy még ki sem alakultat is. Sajnos, én is amellett vagyok, hogy amíg nem békülsz ki magaddal, ez nem fog elmúlni. És ne a párod bókjaiban, és szeretetében, szerelmében keresd az önbizalmad, hanem magadban. Csak magadnak akarj megfelelni, mert ha veled van lassan fél éve, akkor neki már megfeleltél azzal, aki vagy :)
Én ott rontottam el a hosszú kapcsolatom, hogy a volt párom szemében építettem fel magam, ahogy tudtam, hogy tetszenék neki, úgy öltözködtem, még a hajamat is befestettem :D De a féltékenységemmel, az önbizalomhiányommal, és a folytonos visszajelzésre éhezésemmel megmérgeződött és hiába szeretett, szakított velem. A rövidebbnél is hasonló ment le, bár ott a srác hamar kiszúrta, hogy kattant vagyok és ezt nem vállalta. A saját tapasztalatom alapján mondom, hogy párkapcsolatban nem lehet ezt helyretenni, mert most inkább függsz tőle, mint őszintén szereted. Ha nem megy a magaddal való kapcsolat, keress fel egy pszichológust had segítsen :)
22N
Valamiért mégis csak ex lett belőle...és láthatóan nem teper utána a párod a szakítás után. Az "ellenállhatatlan" külső nagyon hamar degradálódik, eltörpül bizonyos (negatív) személyiségvonások, tulajdonságok, viselkedés mellett. Biztos neked is volt olyan, hogy egy nőt/férfit bombajónak tartottál, aztán megismerted és el sem tudtad képzelni többé, mit találtál rajta annyira dögösnek. Ha valaki "rohadt", visszataszító belülről, többé nem tudsz rá úgy nézni, mint egy vénuszi tökéletességre, hanem a negatív dolgok kerülnek előtérbe.
Nem véletlen lett vége a dolognak. Nem működött köztük. Egyébként szerintem beszélned kellene a pároddal ezekről a dolgokról, hiszen azért vagytok együtt, hogy jóban rosszban támogassátok egymást. Ha neked ilyen lelki problémáid vannak, a párod biztosan szeretné ha megosztanád vele, és első kézből meg tudna vigasztani, elmondani, hogy miért döntöttek a szakítás mellett, milyen volt a kapcsolat, lehet, hogy egész másképp látnád ezt a dolgot. Ha érett és érzelmes a srác, akkor emiatt nem fog hülyének nézni. Bátorság! ;)
25/N
A barátod veled foglalkozik, te pedig az exével. :)
Téged érdekel az exe, őt meg nem, szóval itt nincs valódi probléma.
A szépség relatív, de ha ő szebb volt, akkor mi van? Tényleg kellemetlen lehet, de te túlreagálod. Nem az alapján választunk párt, hogy ki néz ki jobban a másiknál.
Mellesleg egy szakember tényleg segítene, ha úgy érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!