Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt akarja, hogy végleg kopjak le, vagy teszteli mennyire tud lealázni? Vissza kéne neki szólni, hogy velem akkor se beszéljen így? (22F)
"akàrhànyszor rànézek a telefonomra azt làttom hogy Annaaaaaa ,ANNAAAAA. Én semm szeretem , és mondtam is, de nem érdekelt téged tovàbb csinàlod. Mondtam neked hogy ez egy dúrva időszak nekem , erre csak folyamatosan azzal jössz hogy talàlkozunk , hogy hiànyzom st. Ahelyett hogy megértenél és kicsit hagynàl. Most is veled voglalkozom holott ma van a leadàsi hatàridő....
Egyszerűen nem érted amit mondok neked. Többet vàrsz tölebb mint amit adni tudok és akarok. Úgyhogy tartsuk a tàvolsàgot. Köszi"
szerintem másképp ítélte meg a poziciomat. időközben kiderült, hogy az egyetem ahova azt hitte, hogy járok, onnan kirúgtak és nem fogok visszamenni.
Ezt mondjuk én b.sfztfgam el magamnak. de nem bánom mert azóta dolgozom és százezreket hozok haza. ő meg üljön csak be az agymosodába, világosan el is mondtam neki, hogy mi megy ott de nem fogta fel, ha ennyire nem bízik bennem akkor kész. (nem rendes egyetemről van szó hanem ilyen magánjellegű)
Én az a típusú hapsi vagyok, aki hónapokig tud várni egy határozatlan, kapcsolattól félő, egyértelmű válaszokat kikerülő nőre - merthogy nem azt veszem "igen" válasznak, ha a nyakamba ugrik, hanem kitartok és várok, mert nem küldtek el, nem koptattak le.
DE!!! Ez már nekem is sok lenne, amiről írsz, ilyen helyzetben lekopnék, egyértelműen elutasítottak ugyanis, "kicsit hagyd", ahogy kérte. Tartsd ezt tiszteletben.
5-ös vagyok
Kedves kérdező,nem vagyok nő.....24 éves férfi vagyok... -_-
Azt akarja,hogy kopj le..ha te nem érted meg akkor ne minket hibáztass.Normális,kicsi önbecsüléssel rendelkező ember azt tenné amit én is tanácsoltam.
És hát smiley....na jó ehez inkább semmit sem írok.
Minden jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!