Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon egyszerű kérdés, mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon egyszerű kérdés, mikor beszéljen az ember a problémáiról?

Figyelt kérdés

Mondjuk valakivel egy ideje megy a beszélgetés, van vonzalom is, eldöntitek, hogy akkor párkapcsolat.. Nos, mikor kell elmondani a problémákat?

pl:

-pszichés zavar

-paranoia

-súlyos önértékelési gondok

-múltban történt dolgok

-sérelmek,bántások

Szemétség ha valaki ezekről nem szól előre, nem?

2016. júl. 13. 00:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem amikor már érzitek hogy kezd komolyra fordulni a dolog,és megbízol annyira a másikban,hogy megossz vele ilyen mély,személyes tartalmakat..egy bizonyos együtt töltött idònek el kell szerintem telnie mindenképp
2016. júl. 13. 00:47
 2/6 anonim ***** válasza:

Amig nem megy a kapcsolat rovására és úgy érzed nem áll még elég közel hozzád az illető hogy megnyílj előtte ezekről a gondjaidrol addig nem gond.

De ezek a problémákon neked kell túljutnod.

2016. júl. 13. 00:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én apránként adagolom mindig a jelöltemnek és a végén jöhetnek a durvább problémák. Ha már teljesen sínen van a kapcsolatotok akkor kezdd el. Sok szerencsét! 18/l
2016. júl. 13. 01:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Őszintén, téged nem kergetne ki a világból, ha az ágyad tárgya ilyennel bombázna az este folyamán? Ezek nem olyan témák, amik az újdonsült versenyzőt érdekelnék. Elég nyomasztó lenne végighallgatni egy ilyen siránkozást, ha előtte épp vígan vihorásztunk. Értem én, hogy te mindenképpen el akarod mondani, hogy a kis nádszál virág szerepben tündökölj, de annyira átlátszó
2016. júl. 13. 02:11
 5/6 Noren1989 ***** válasza:

Szerintem aki erre nem jön rá ismerkedési időszakban, az nem is figyel igazán. Amúgy szemétség, igen, ha nem szólsz előre róluk. Csak aztán ne legyen mindig az, hogy ezzel mentegetőzöl!

26/F

2016. júl. 13. 09:23
 6/6 anonim ***** válasza:

ez nem olyan, hogy veszel 1 nagy levegőt, és kipakolsz.

mondd, ami jön, mikor már kicsit bízol benne.

2016. júl. 13. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!