Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen felszínesek az itteni emberek?
Figyelt kérdés
Nemtől függetlenül rengeteg itt a felszínes ember. Például azt látom, hogy akkor értékes egy férfi, ha kisportolt, magas, jól keres, kocsija van, egyedül él, sikeres, társasági, jól beszél, de ennél nem láttok tovább? Úgy értem, hogy nem ilyen egyszerű a világ nem ilyen egyszerű a személyiség, az anyagi világon túl is lehet gondolkozni. Vagy itt többségbe ilyen segédmunkás gondolkozni képtelen prolik irkálnak? Több érdekes kérdést találok itt, de a válaszok atya úristen, ilyen szellemtelenséget talán chat.hu-n láttam utoljára. Már több kérdést feltettem ide és akinek inge ne vegye magára, mert értelmes válaszokat is kaptam, de többségben olyan felszínes fiúk, lányok válaszolnak itt, hogy csodálkozom, hogy egyáltalán még létezik a civilizációnk. Volt aki privátban azt írta nekem minden előzmény nélkül, hogy akasszam fel magam, pedig teljesen normális kérdést írtam ide, nem provokáltam nem siránkoztam.2017. márc. 20. 11:59
11/12 anonim válasza:
Nem csak az itteni emberek felszínesek, hanem a való életben lévők is. Csak arc nélkül könnyebb idevágni a tutit. Egy ismerősi beszélgetésben pl. mindenki figyel arra, hogy mit mond és milyen képet fest magáról, és lenyomják a legálszentebb szöveget is.
Élőben pl. mindenki szeret előadni egy sablonszöveget, hogy ő bizony nem felszínes. Aztán, ha jó emberismerő vagy, szép lassan meglátod az illető cselekedeteiben, hogy mik mozgatják.
Őszintén szólva, rengeteg emberrel találkoztam, aki állítása szerint nem felszínes, viszont nagyon kevéssel, aki tényleg nem volt az. :/
12/12 anonim válasza:
A való életben is át van ám mosva az emberek agya,nem csak itt,el ne képzeld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!