Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elolvasták már az itt megmondó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elolvasták már az itt megmondó "hölgyek" a fel/lefelé mutató ujjak mellett látható szöveget, miszerint a válasz hasznosságát kell értékelni, és nem azt hogy mennyire értünk egyet a válasszal?

Figyelt kérdés

Nagyon sok helyen látni, hogy az a férfi aki leírja, hogy a női magazinokban olvasott (amit nők írnak), és terjesztett téveszmék (hogy mit gondolnak/csinának a férfiak), nem igazak, - egyébként pontosan a feltett kérdésre válaszolva-, az pillanatok alatt (tényleg elég akár 2 perc is!) 0%-on találja a válaszát.

Inkább úgy kéne feltenni a kérdést, hogy pl "A nők mondják meg, hogy ugyehogy az összes férfi csak dugni akar, mert ezt hallottam?", vagy "A nők mondják meg, hogy ugyehogy a férfi szeret vadászni a nőkre mert ezt olvastam?", esetleg "Ugyehogy mi nők tudjuk, hogy a férfi ezt és ezt gondolja?", ezzel meg lehetne spórolni egy csomó időt a férfiaknak, és csökkenne a dugó az adatforgalmi sztrádán is, és jöhetnének 100%-ban az elvárt megerősítő válaszok :D

2017. márc. 20. 10:50
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

A hölgyek pontoznak le? Nos, íme a férfiak kedvességei: 1. a kérdező azon hisztizik, hogy minden nőnek csak magas pasi kell, még a kicsiknek is. Leírom, hogy a volt párom 165 cm magas és mindig voltak női. Lepontozzák. 2. férfiak sírnak, hogy a nőknek csak az autó és egyéb státuszszimbólumok a lényeg, leírom, hogy tömegközlekedem és nem várok el többet a barátomtól sem, lepontozzák.

3. Minden nő pénzéhes és el akarja tartatatni magát. Leírom, hogy átlagos állásom van ennyit keresek, és kb ezt várom el a társamtól is, tehát semmi extrém, csak hogy el tudja tartani magát, lepontoznak. 4. Ki fizessen az első randin? Ha a férfitől várjuk el, golddiggerek vagyunk, ha felezni akarunk mindent , tehát a költségeket és a házi munkát is később, már feminácik, mindkét esetben lepontozás. 5. Egyik kérdésnél megy a sírás: a nőknek CSAK a jóképű, kigyúrt, gazdag pasik kellenek. Mondom nézzél már szét egy oviban az apukák között, és utána oszd az észt, kinek van családja, hány egyszerű, átlagos embernek? Na, az is le lett pontozva, pedig szerintem elég ésszerű válasz volt, de akadt pasi válaszoló aki szerint a gyerekeket a jóképű alfák csinálták. Hát, ez az itteni pasik színvonala... :-(

Szerencsére vannak intelligens férfiak is itt, de az ritka.

2017. márc. 20. 19:31
 32/34 anonim ***** válasza:

Ez fordítva is jelen van sajnos. Jött az általánosítás "minden férfi szarul vásárol, bénák benne". Ezek után leírtam, a saját történetem. Lepontozták. És ezt is lefogják, mert csak.

2017. márc. 20. 21:21
 33/34 anonim ***** válasza:
Félreértés ne essék, a kérdezővel ellentétben én nem állítottam, hogy "a férfiak" itt mindent lepontoznak, hiszen ez egy nemtől független jelenség. De épp ez az hogy a kérdés értelmes legyen és ne provokatív, érdemes lenne úgy feltenni, hogy sokan lepontoznak mindent ész nélkül stb. Mert így ugye csak egy nőellenes általánosítás lesz.
2017. márc. 21. 06:18
 34/34 A kérdező kommentje:

Nekem nem valószínű hogy van alfám, én mindenkit letojok ha nem tetszik amit akar, képes vagyok egyedül szembe menni mindenkivel, eleve elutasítok mindenféle autoritást, az államot (főleg a magyart) az ellenségemnek tartom, gyak pár szabályozó szerven kívül leépíteném az államot 0-ra.

És ahogy észrevettem az hogy az alfahímet ELJÁTSZÓ (ez fontos) férfiak rohadtul nem azok. A legtöbb sikertelen proli, van olyan aki sikeres elméleti munkás, de hihetetlen beszari, még az autóvezetéstől is fél, ha rászáll a természetben egy bogár, vagy mocorog a bokorban valami, már barna a gatyesz. De vetíteni azt tudnak, hogy ők milyen sikeresek, milyen bátrak, nagy pofával pofáznak.

Én a csendes, kedves bétának látszóként pedig csak akkor állok be valaki mögé ha az az érdekem, ha nem akkor egyedül csinálom azt ami az érdekem. Egyedül megcsinálok sok mindent amihez a "nagy alfa" segítséget, szakembert hív, motorozom, extrém módon bringázom, autózom, beúszom a mélyvízbe, a sárkányrepülőzésben gondolkozom (csak azért nem nagy repülőzésben, mert ahhoz egy nagyon jelentős vagyon kell, kb 60 milla lenne az egész projekt...), és a nők hangulatát is elég jól feljavítom az ágyban :)

De én csak "béta" vagyok, mert a látszat a lényeg, meg a színészi képességek, és a gátlástalan hazudozás :D

2017. márc. 23. 12:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!