Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elolvasták már az itt megmondó "hölgyek" a fel/lefelé mutató ujjak mellett látható szöveget, miszerint a válasz hasznosságát kell értékelni, és nem azt hogy mennyire értünk egyet a válasszal?
Nagyon sok helyen látni, hogy az a férfi aki leírja, hogy a női magazinokban olvasott (amit nők írnak), és terjesztett téveszmék (hogy mit gondolnak/csinának a férfiak), nem igazak, - egyébként pontosan a feltett kérdésre válaszolva-, az pillanatok alatt (tényleg elég akár 2 perc is!) 0%-on találja a válaszát.
Inkább úgy kéne feltenni a kérdést, hogy pl "A nők mondják meg, hogy ugyehogy az összes férfi csak dugni akar, mert ezt hallottam?", vagy "A nők mondják meg, hogy ugyehogy a férfi szeret vadászni a nőkre mert ezt olvastam?", esetleg "Ugyehogy mi nők tudjuk, hogy a férfi ezt és ezt gondolja?", ezzel meg lehetne spórolni egy csomó időt a férfiaknak, és csökkenne a dugó az adatforgalmi sztrádán is, és jöhetnének 100%-ban az elvárt megerősítő válaszok :D
Ez fordítva is jelen van. Volt kérdés ami alá az egyik női kommentelő beírt egy szép általánosítást a férfiakról.
Erre én leírtam, hogy szerintem ez általánosítás és nem igaz mindenkire, illetve utána saját és az egyik jóbarátom példáját írtam le, mint magyarázat.
Mi lett a vége? A kétsoros, beszűkült általánosítás 100%, amit én írtam 0%. Szóval pontosan ugyanúgy megy.
Bizonyíték, hogy Te most 100%-ot kaptál, én 0-t fogok.
Ahogy gyakran előfordul, hogy 2 általánosító baromság van egymás alatt, az egyik 100%, a másik 0% környékére van "értékelve".
#12 Persze mindkét nemből vannak butábbak, de azt nem hiszem, hogy több nő lenne jelen az oldalon...Én minden általánosítást leszavazok, ha pedig valaki ellenpéldát ír (mindenféle kesergés vagy vitagerjesztés nélkül), arra megy a zöldkéz. 0% már te sem lehetsz, ment a zöld :D
#8-as voltam.
Nem kell vele törődni és kész. Én úgy vagyok vele, hogy nem húzom fel magamat rajta, ha lepontoznak, ilyenkor mindig arra gondolok, hogy ezeknek a megkeseredett embereknek (nő, vagy férfi az mindegy) ez az egyetlen örömük a mai nap folyamán, hogy élnek a kis hatalommal, ami a kezükben van és mindenkit jól lepontoznak :)
Kérdező, felesleges volt a nőkre kihegyezni ezt a kérdést ilyen demagóg módon, hiszen mindkét nem reprezentálja magát ezen az oldalon és mindkettőben vannak ilyenek.
Én is néha pluszolom azt a választ amivel nem értek egyet, de hasznos, és másik nézőpont. Bár legtöbbször csak nem nyomok rá negatívat, hagyom ahogy van.
Amivel egyetértek, azt pluszolom, meg azt is amivel nem de olyan mint az előbbi, de jól lepontozták csak mert nem illik a dogmákhoz.
0% már tuti nem lesz ;) de látható volt, hogy tényleg gyorsan megkaptad a mínuszt.
Az nyilvánvaló, hogy az azt író nők nagy része csak le akarja tagadni az ösztöneit, ugyan is a feminista (annak a femináci névvel illetett elkorcsosult, ló túlsó oldalára esett változata, továbbiakban így említve) mondakör egyik alap dogmája az, hogy mindenáron tagadni kell azt, ami azt mutatja, hogy nő is annyira ösztönlény mint a férfi, hiszen a feminácizmus alapja az, hogy a nő különb mint a férfi.
De a tapasztalatok és a kutatások az "alfahím" nők szemében való nagyon vonzóságát támasztják alá, és nagyon kevés az aki már hátrahagyta ezt az ösztönt. De ezt akár baráti körben, utcán, vagy bárhol ahol vegyes társaság van, mindenki megtapasztalhatja, HA figyel (és nem "áldozat").
Ami különösen vicces, hogy amikor a nőktől kérdezték meg pár napja, hogy őszintén vallják be nekik tetszik-e az alfa, az a néhány őszinte nő aki bevallotta, meg is megkapta a közel 0%-ot, aki bevallotta, hogy igen. Na vajon kiktől? :) És ez már cáfolja is a #8-t, mivel a nők egymásnak is nekiesnek, ha valamelyik nem az elvártat mondja.
"tipikus általánosító nőgyűlölő válaszokat" erre a szintén feminizmusból eredő ki nem mondott dogmát tudnám felhozni "nőkről van jót, vagy semmit, egyéb esetben nőgyűlölő", és ezt a jelzőt akár nő is megkaphatja.
Igen, van pár férfi is aki ezt csinálja, de olyan "egybehangzó" elsöprő mínuszolásokat még csak a femináci dogmáknak ellentmondó válaszoknál láttam. Férfiaknál inkább az irigység ami össznépi mínuszolásokat tud kiváltani, de közel sem olyan egybehangzót.
Most komolyan: kit érdekel, hogy hány százalékot kap a válaszom!?
Engem nem érdekel. Egyszerűen leírom a véleményem, és nem fogok azért mást írni, mint amit gondolok, hogy pár ismeretlen, arctalan, névtelen felhasználó zöldet nyomjon.
Az a gond csak, ha 50 alá kerülsz akkor sokaknak ez már "végső érv" egy vitában, hogy "dehát neked csak ennyi a százalékod".
Persze ezek primitívek, de jobb (lenne) esélyt sem adni nekik erre.
Bizony ám! Én a napokban megkaptam feltehetően egy irigykedőtől, hogy ellenszenves vagyok, mert leírtam pár jó tényt magamról (egyébként nem jó tények mellé...), és nem számít amit írtam, mert ezt megerősíti a százalékom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!