Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elolvasták már az itt megmondó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elolvasták már az itt megmondó "hölgyek" a fel/lefelé mutató ujjak mellett látható szöveget, miszerint a válasz hasznosságát kell értékelni, és nem azt hogy mennyire értünk egyet a válasszal?

Figyelt kérdés

Nagyon sok helyen látni, hogy az a férfi aki leírja, hogy a női magazinokban olvasott (amit nők írnak), és terjesztett téveszmék (hogy mit gondolnak/csinának a férfiak), nem igazak, - egyébként pontosan a feltett kérdésre válaszolva-, az pillanatok alatt (tényleg elég akár 2 perc is!) 0%-on találja a válaszát.

Inkább úgy kéne feltenni a kérdést, hogy pl "A nők mondják meg, hogy ugyehogy az összes férfi csak dugni akar, mert ezt hallottam?", vagy "A nők mondják meg, hogy ugyehogy a férfi szeret vadászni a nőkre mert ezt olvastam?", esetleg "Ugyehogy mi nők tudjuk, hogy a férfi ezt és ezt gondolja?", ezzel meg lehetne spórolni egy csomó időt a férfiaknak, és csökkenne a dugó az adatforgalmi sztrádán is, és jöhetnének 100%-ban az elvárt megerősítő válaszok :D

2017. márc. 20. 10:50
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
80%
Egy eleve hibás rendszer betartását várjátok el nem kevésbé hibás emberektől (tisztelet a kivételnek). Mit vártok ?
2017. márc. 20. 12:07
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon ritkán használom a "kezeket" de ha mínuszt kap valaki tőlem azt a minősíthetetlen stílus szokta kiváltani vagy az elvakultság. Olyan nincs hogy normális nő mert mind... ismerjük ahogy ennek az ellentéte is irritáló mikor a férfi mind... szerintem aki nem lát túl a saját vélt vagy valós sérelmein annak messze van a válasza a hasznostól.
2017. márc. 20. 12:12
 23/34 anonim ***** válasza:
0%
#23 Elég nagy ellenmondás amit leírsz, mert a legtöbb válasz pont olyan amit te "kezezel" annak ellenére, hogy saját állításod szerint alig szoktad csinálni :D
2017. márc. 20. 12:29
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb nem veri ki a biztosítékot :D De vannak akiket már stílus alapján felismerek mert véres szájjal mindig csak ugyan azt tudja fröcsögni. Na ők szoktak tőlem kapni. A teljes elvakultság az ami kiakaszt. Ebből azért annyira nem szokott sok lenni.
2017. márc. 20. 12:37
 25/34 Sunshinedoll ***** válasza:
54%
Szerinted férfiak nem csinálják ezt lol? :D Engem a pasik pontoznak le mindig, mert ők így hisztiznek :D
2017. márc. 20. 16:11
 26/34 anonim ***** válasza:
92%
#17 Szerintem nem (csak) a femináci nők szavazták le azt, aki bevallotta, hogy az alfahímek tetszenek neki, hanem azok a férfiak is akik tudják magukról, hogy egy rakás szerencsétlenségek, ami miatt a legkönnyebb a nőket és az alfahímeket hibáztatni.
2017. márc. 20. 16:17
 27/34 anonim ***** válasza:

És fel is tűnt a legszebb gyakoris műszavak egyike: az "alfahím".

2017. márc. 20. 16:35
 28/34 anonim ***** válasza:
#27 Én csak reflektáltam a kérdező egyik kommentjére. A gyakoris pasiknak minden sikeres és magabiztos férfi alfahím :D
2017. márc. 20. 16:39
 29/34 anonim ***** válasza:

A dolog relativitása miatt technikailag mindenkinek van egy "alfa" réteg, aki jobb mint ő. Lehet én is alfa vagyok valakinek, aki szintén alfa valakinek és aki nekem az, annak is van...

Te jó ég, minek agyalok ennyit ezen a baromságon? :D

És ha van alfahím, akkor van alfanőstény is...(?) :D

2017. márc. 20. 16:56
 30/34 anonim ***** válasza:
Ha már úgyis alfázunk :D Igen vannak alfa nőstények is. Abban igazad van hogy mindenkinek van egy fölérendeltje de vannak olyanok akiknél kevesen vannak följebb vagy úgy is mondhatnánk hogy ha bekeverednek egy ársaságba akkor ott automatikusan ők lesznek a vezetők a többiek háttérbe húzódnak mellette. Szerintem az ilyet lehet "alfának" nevezni és ez nem nem függő.
2017. márc. 20. 16:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!