Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, ha nem tudom elképzelni, hogy ne legyek zavarba attól, hogy egy férfi belelásson az életembe?
Elborzaszt az együtt élés gondolata...
Reggel látni fogja a nyúzott arcomat, az igazi szemèlyiségemet. stb stb
22N
kérdező átlagos arca volt az exemnek, csak szerettem és ez sokat dob azon, hogy reggel ébredés után láthattam :)
24F
Én nagyon átérzem a problémádat, az ember nyilván szereti a legelőnyösebb oldalát mutatni másoknak, és akibe rúgtak már bele, az viszolyogni fog a gondolattól is, hogy valaki előtt gyengének, elesettnek, tökéletlennek mutatkozzék. Ezen kívül az önbizalomhiányosságra is visszavezethetőek ezek a dolgok, sokan nem képesek elhinni, hogy bárki képes lesz szeretni és szőröstül-bőröstül elfogadni őket valaha is, főleg ha még sosem kerültek igazán közeli kapcsolatba senkivel.
Szerintem higgy a #13-asnak, neki van igaza, és ne foglalkozz azokkal, akik csak azért jöttek ide, hogy rosszindulatúan beugassanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!