Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi társaim! Tényleg én lennék a "buta"?
Történet röviden. 5évig volt párom. Csókolózott mással buliban, rájöttem, tartották utána a kapcsolatot, majd leléptem. (+volt pár dolog még ami gyanús és durva)
Jött egy lány, lefeküdtünk többször, majd jött az ex.
Balf.szságomnak meg annak köszönhetően h szerettem, visszafogadtam. 2évig hallgattam hogy én voltam együtt mással. Mindig azt válaszoltam hogy magának főzte.
Nem olyan sz.r időszakban összeköltöztünk, majd a vége nagyon durva lett. Dolgozom, mellette vállalkozom, vele voltam és megkaptam hogy egy semmire kellő vagyok mert nem segítek neki a házimunkába (pedig időmtől függően segítettem, napi szinten csak nem eleget).
Szummaszummárum nagy veszekedés közepette elcuccoltam, mivel heti szinten ezt hallgatni igen gáz. +az is hogy nem tudtam benne megbízni. Már a végére úgy voltam vele, hogy lehet épp most d.gják... De áh nem érdekel. Elmondása szerint pedig változott. Vagy csak ügyesebb volt :D Mindegy is, lényeg hogy nem volt bizalom.
Azóta beszéltünk, csak azt tudja mondani hogy ő soha nem adta volna fel, stb, meg hogy én milyen szar vagyok.
Tényleg ennyire sügér némelyik nő? Nem tudom hová tenni a dolgot.
Nem szabad kiszolgáltatott helyzetbe kerülni,értem ezalatt,hogy visszafogadtad.
Fölényben érezhette magát és ezzel vissza is élt.
Ha egyszer bezársz egy ajtót,nagyon messzire dobd a kulcsát,nehogy megtaláld.
Tiszteletem.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!