Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiatal és szép nő presztízsét nem rombolja le ha büdöset fingik, vagy ha WC-re megy és büdöset szarik?
Ugye az ilyen nők olyan értékesek a pasik szemében, hogy sokszor szinte emberfeletti értékekkel ruházzák fel, legalábbis gondolatban.
Nem furcsa amikor első pár alkalommal van fent a pasinál és ilyen dolgokat csinál?
Fiatal vagyok, magas, szép, de a kedvesem is tudja, hogy van anyagcserém, stb.
Főleg, hogy kb. a negyedik, együtt hétvégézős randin olyan hasmenés jött rám, hogy nem igaz, a napi 2 lazán megvolt... én pirultam, ő meg csak kérdezgetett, mit főzzön, mitől lesz jobb...
Két napja meg konkrétan majdnem összehánytam az ágyát, olyan rosszul vagyok már napok óta.
Az aggódáson túl nem foglalkozik vele, tartotta a hajam a lavór felett, aztán meg a wcben is, és biztatott, hogy hányjak ki mindent.
Csak a hülye, álomvilűgban élő fiúkák akadnak ezen fenn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!