Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ennyire tökeletes a kapcsolatuk 22 év korkülönbséggel?
Most költözött a házba egy egyetemista csaj, aki 20 éves és egy 42 éves pasija van. Sokat jön hozzá a férfi,látszik tajtuk hogy annyira imádják egymást. Sokat nevetnek, a csaj is sokszor nála alszik .
Egyszerűen egy álompár ak néznek ki és látszik a pasi nézésén meg mindenen,hogy nem csak kihasználja,hanem komoly szándékai vannak. A csaj is imádja őt.
Én ezt nem értem. Hogy a fenébe jön össze két ember ekkora korkülönbséggel és hogyan lehetnek ennyire összhangban? Együtt járnak nyaralni, a közös életüket tervezik.
A pasi elég gazdag,de a csaj id jó családból szárnazik, és dolgozik is,tanul.
Szóval még csak nem is az anyagiakról van szó.
Nem értem:/
Szerintetek teálisan nézve a dolgot,létezhet ilyen?
Én is ismerek ilyen párt. Simán meglehet az összhang, sok lány szereti, ha a pasi tapasztaltabb és már elég komoly, érett, sok pasi pedig azt, ha a lányt lehet még tanítgatni. Különleges biztonságérzetet tud adni egy lánynak. Én személy szerint nem tudnám elképzelni magam egy ilyen kapcsolatban, de sokaknak működik.
20L
Röpke tí év....
De lehet sokat mondtam.
Nem irigylem az ilyeneket .
"Imádom" a keretekben való kollektív gondolkodási sémákat, amikor a kor = tapasztalat sztereotípia érvényesül sokaknál.
"Idősebb, biztos tapasztaltabb..." :):):) Egek, semmit nem jelent önmagában.
De amúgy meg miért ne? Nekem is jól működtek úgy kapcsolataim hosszabb ideig is, hogy a nő nem 1-2 évvel volt idősebb nálam. Ebből is látszik, hogy végső soron nem a kor perdöntő két ember között, hanem, hogy mennyire összeegyeztethető a személyiségük, életútjuk, céljaik...
Egyébként pedig nem minden úgy van ám, ahogy kívülállóként látod, persze ez nem zárja ki a valóban harmonikus kapcsolatot. Hiszen a kettősség itt is érvényesül, mint mindenhol a természetben a balance miatt: nincs jó rossz nélkül és fordítva. Hiszen ez ad az embernek egy viszonyítási pontot a fejlődésében...Érted? Gondolom igen. :)
Én azt nem értem,hogy pl a pasinak a munkahelyén mit szólnak? Mert elég magas beosztásokban dolgozik. Sok baràtja van...azok nem szólják meg? Mert most myárra tervezgetik,hpgy a pasi barátaival mennek fesztiválozni+a csaj.
Értem én hogy szerelem,de akkor is. A férfinek már volt felesége,gyereke is van,igaz nem vele él,de kb 3 évvel fiatalabb a csajnál. Ez azért szerintem brutális...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!