Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet ennyire tökeletes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ennyire tökeletes a kapcsolatuk 22 év korkülönbséggel?

Figyelt kérdés

Most költözött a házba egy egyetemista csaj, aki 20 éves és egy 42 éves pasija van. Sokat jön hozzá a férfi,látszik tajtuk hogy annyira imádják egymást. Sokat nevetnek, a csaj is sokszor nála alszik .

Egyszerűen egy álompár ak néznek ki és látszik a pasi nézésén meg mindenen,hogy nem csak kihasználja,hanem komoly szándékai vannak. A csaj is imádja őt.

Én ezt nem értem. Hogy a fenébe jön össze két ember ekkora korkülönbséggel és hogyan lehetnek ennyire összhangban? Együtt járnak nyaralni, a közös életüket tervezik.

A pasi elég gazdag,de a csaj id jó családból szárnazik, és dolgozik is,tanul.

Szóval még csak nem is az anyagiakról van szó.

Nem értem:/

Szerintetek teálisan nézve a dolgot,létezhet ilyen?

2017. márc. 19. 09:42
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
*reálisan. Bocsi a helyesírásért,telefonról írok
2017. márc. 19. 09:43
 2/19 anonim ***** válasza:
92%

Én is ismerek ilyen párt. Simán meglehet az összhang, sok lány szereti, ha a pasi tapasztaltabb és már elég komoly, érett, sok pasi pedig azt, ha a lányt lehet még tanítgatni. Különleges biztonságérzetet tud adni egy lánynak. Én személy szerint nem tudnám elképzelni magam egy ilyen kapcsolatban, de sokaknak működik.

20L

2017. márc. 19. 09:48
 3/19 anonim ***** válasza:
24%
Úgy, hogy a lánynak apakomplexusa van. Ha majd kinövi, elkezd pasizni és kiderül, hogy a tökéletes kapcsolatban már régóta sok probléma van.
2017. márc. 19. 10:02
 4/19 anonim ***** válasza:
50%

Röpke tí év....

De lehet sokat mondtam.

Nem irigylem az ilyeneket .

2017. márc. 19. 10:33
 5/19 anonim ***** válasza:
0%
#10-év
2017. márc. 19. 10:34
 6/19 anonim ***** válasza:
71%

"Imádom" a keretekben való kollektív gondolkodási sémákat, amikor a kor = tapasztalat sztereotípia érvényesül sokaknál.

"Idősebb, biztos tapasztaltabb..." :):):) Egek, semmit nem jelent önmagában.

De amúgy meg miért ne? Nekem is jól működtek úgy kapcsolataim hosszabb ideig is, hogy a nő nem 1-2 évvel volt idősebb nálam. Ebből is látszik, hogy végső soron nem a kor perdöntő két ember között, hanem, hogy mennyire összeegyeztethető a személyiségük, életútjuk, céljaik...

Egyébként pedig nem minden úgy van ám, ahogy kívülállóként látod, persze ez nem zárja ki a valóban harmonikus kapcsolatot. Hiszen a kettősség itt is érvényesül, mint mindenhol a természetben a balance miatt: nincs jó rossz nélkül és fordítva. Hiszen ez ad az embernek egy viszonyítási pontot a fejlődésében...Érted? Gondolom igen. :)

2017. márc. 19. 10:35
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
A miénk is az, 21 év korkülönbséggel.;)
2017. márc. 19. 10:56
 8/19 A kérdező kommentje:

Én azt nem értem,hogy pl a pasinak a munkahelyén mit szólnak? Mert elég magas beosztásokban dolgozik. Sok baràtja van...azok nem szólják meg? Mert most myárra tervezgetik,hpgy a pasi barátaival mennek fesztiválozni+a csaj.

Értem én hogy szerelem,de akkor is. A férfinek már volt felesége,gyereke is van,igaz nem vele él,de kb 3 évvel fiatalabb a csajnál. Ez azért szerintem brutális...

2017. márc. 19. 10:56
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért szólnák meg? Mi közük van az ő életéhez? Ez csak kettejükre tartozik. Mit vagy így kiakadva? A saját életeddel foglalkozz, ne máséval, ez tipikus negatív emberi tulajdonság, hogy szeretünk másokról véleményt alkotni, kibeszélni, ítélkezni. Szokj le erről.
2017. márc. 19. 11:05
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Talán azért működhet a kapcsolatuk, mert nem egész nap a korukat számolgatják.
2017. márc. 19. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!