Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan háborodtam fel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan háborodtam fel?

Figyelt kérdés

Tegnap rámírt Fb-n egy 38 éves férfi. Elkezdtünk beszélgetni, de rátért, hogy küldjek magamról képet. (Nem ruha nélkülit!) Ezért mondtam neki, hogy persze majd küldök. Mivel ez este volt, és eléggé fáradt voltam, végül nem küldtem. Viszont nekem picit erőszakosnak tűnt, (ha lehet így mondani) mert folyamatosan a képpel piszkált. Most reggel írt nekem egy üzenetet: "Nem kapok képet ezekszerint nem akarsz megismerni." Erre írtam neki, hogy szerintem az ismerkedés nem attól függ, hogy küldök-e képet vagy sem.

Nem picit felháborított a dolog, mert utálom ha egy pasi folyamatosan hülyeségekkel zaklat, és erőszakoskodik is. Nagyon gondolkozok rajta, hogy letiltom.

20/L

2017. márc. 19. 08:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

a beszélgetésnek volt tartalmasabb része is ahol érezted, hogy ismerkedni akar, vagy csak nyomult a képért?

24F

2017. márc. 19. 08:51
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Minek kezdtél beszélgetni vele?
2017. márc. 19. 08:51
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy is túl nagy a korkülönbség, szerintem csak hülyíteni akart, ahogy az ilyenkor szokás.
2017. márc. 19. 08:52
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Egy 38 éves férfitől azért ez gáz...

Gondolom tudja hány éves vagy?! A felháborodásod jogos, de egyszerűbb lett volna megírni neki, hogy bocsi, de nem akarok veled megismerkedni, és képet sem küldök.

2017. márc. 19. 08:53
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, de facén nincsenek fent rólad képek, ami alapján rád írt? Az nem elég neki? Mi a fenét akar egy 38 éves egy 20 évestől?
2017. márc. 19. 08:57
 6/15 anonim ***** válasza:
Lehet úgy van vele, hogy ha a kép alapján nem tetszel neki, akkor nem öl több energiát az ismerkedésbe.
2017. márc. 19. 08:58
 7/15 A kérdező kommentje:

#1. Nagyon nem volt tartalmasabb beszélgetés, arról írt jobban hogy ismerkedjünk, randizzunk, tetszek neki, megszeretne ismerni, aztán folyamatosan a képről írt.

#2. Rám írt hogy nagyon csinos vagyok, aztán gondoltam kedves leszek és visszaírtam hogy köszönöm szépen.

#4. Igen, tudja.

#5. De, vannak! Ezért sem értem minek akart képet?! Ha egyszer van...

2017. márc. 19. 09:02
 8/15 anonim ***** válasza:
6%
20 éves kis lány vagy, ép hogy leesett a tojáshéj a fenekedről,agyilag,mint minden nő 20 évesen még csak 10 éves színten vagy. Minek játszod a felnőttet,mit foglalkozol ilyen 38 éves felnőtt, fél pedo akárkikkel? Az is 20 éves gyerek lányokkal tud csak kezdeni.
2017. márc. 19. 09:02
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Leírom az igazat, és lepontoznak...ilyet! :)
2017. márc. 19. 09:08
 10/15 A kérdező kommentje:
#8. Nem minden 20 éves van 10 éves szinten! Ez hülyeség! És egyáltalán nem játszom a felnőttet. Az a "gyerek lányokkal" kifejezésed meg nem igazán értelmes, legalábbis én csak a tinilány szót ismerem! Az írásod alapján pedig nagyon okos ember lehetsz...
2017. márc. 19. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!