Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan háborodtam fel?
Tegnap rámírt Fb-n egy 38 éves férfi. Elkezdtünk beszélgetni, de rátért, hogy küldjek magamról képet. (Nem ruha nélkülit!) Ezért mondtam neki, hogy persze majd küldök. Mivel ez este volt, és eléggé fáradt voltam, végül nem küldtem. Viszont nekem picit erőszakosnak tűnt, (ha lehet így mondani) mert folyamatosan a képpel piszkált. Most reggel írt nekem egy üzenetet: "Nem kapok képet ezekszerint nem akarsz megismerni." Erre írtam neki, hogy szerintem az ismerkedés nem attól függ, hogy küldök-e képet vagy sem.
Nem picit felháborított a dolog, mert utálom ha egy pasi folyamatosan hülyeségekkel zaklat, és erőszakoskodik is. Nagyon gondolkozok rajta, hogy letiltom.
20/L
a beszélgetésnek volt tartalmasabb része is ahol érezted, hogy ismerkedni akar, vagy csak nyomult a képért?
24F
Egy 38 éves férfitől azért ez gáz...
Gondolom tudja hány éves vagy?! A felháborodásod jogos, de egyszerűbb lett volna megírni neki, hogy bocsi, de nem akarok veled megismerkedni, és képet sem küldök.
#1. Nagyon nem volt tartalmasabb beszélgetés, arról írt jobban hogy ismerkedjünk, randizzunk, tetszek neki, megszeretne ismerni, aztán folyamatosan a képről írt.
#2. Rám írt hogy nagyon csinos vagyok, aztán gondoltam kedves leszek és visszaírtam hogy köszönöm szépen.
#4. Igen, tudja.
#5. De, vannak! Ezért sem értem minek akart képet?! Ha egyszer van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!