Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan háborodtam fel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan háborodtam fel?

Figyelt kérdés

1 hónapja megismertem egy "rendesnek" mondható srácot. Akkor annak tartottam. Csak a kézfogásig, csókig jutottunk. Ő már járni akart velem én is vele, és kijelentette, hogy az ex csajával most fejezte be végleg a szexet. Rákérdeztem, hogy mit? Mikor? (azt hittem viccel). Mondta, hogy előző nap még utoljára az exével volt, és ezzel zárta le vele a szexkapcsolatot. Én kiborultam és mindenfélének elhordtam. Ő meg leri.bancozott engem, hogy miért csináltam ezt.

18 L 20 F

2013. aug. 10. 13:22
 1/10 anonim ***** válasza:
szerintem jogos volt. :O
2013. aug. 10. 13:23
 2/10 anonim ***** válasza:
hát a mai társadalom már ilyen, amúgy nekem se tetszett volna (kb amíg nem voltál biztos, addig dugta a csajt)
2013. aug. 10. 13:23
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem túlreagáltad.
2013. aug. 10. 13:24
 4/10 A kérdező kommentje:
mit reagáltam túl? engem úgy csókolt, hogy közben azt a másikat is!!! nekem még pasim sem volt!
2013. aug. 10. 13:26
 5/10 anonim ***** válasza:
58%
Jogos. A helyedben hagynám ezt a srácot ott ahol van.Szerintem,nem ez volt az utolsó alkalom,simán el tudom képzelni azt,hogy amíg nem fekszel le vele addig mással hetyeg.
2013. aug. 10. 13:26
 6/10 anonim ***** válasza:
29%
Az hogy felháborodtál az jogos, de hogy jelentet rendezel, hisztizel, mint egy óvodás az nem.
2013. aug. 10. 13:31
 7/10 anonim válasza:
Szerintem neked is le kellett volna feküdni az első randin!
2013. aug. 10. 13:32
 8/10 A kérdező kommentje:
elmondta, hogy már nincsen semmi azzal a lánnyal. 1 éve lezárta vele. és hogy mivel még nem volt barátom, nem akarja siettetni. eljátszotta az odaadó, kedves pasi szerepét, és ne hisztizzek? még szerencse hogy nem ennek a gerinctelen tuskónak adtam oda a szűzességem. és nem is értem, hogy miért szexelt eddig azzal a csajjal, miközben a csajnak van pasija!!!!!!!
2013. aug. 10. 13:34
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Jogos.
2013. aug. 10. 13:42
 10/10 anonim ***** válasza:

Jogosan.

De legyen eszed, nehogy összejöjj vele.

2013. aug. 10. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!