Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 23 éves koromra se volt soha barátnőm, nem is tudok lányról, akinek tetszettem volna, akkor már engedjem el a dolgot végleg?
Ne!!!
Nekem sem voltak valódi barátnőim, nem volt párkapcsolatom 23 éves koromig.
Épp 23 voltam, amikor megismerkedtem egy nagyon aranyos lánnyal, aki később a feleségem lett. Most nem mondom el, miért, de 7 év múlva elváltunk, azóta még 5 nővel éltem hosszan együtt, sokéves kapcsolatban, szerelemben.
Pedig ami hendikeppet itt föl szoktak sorolni, az nekem mind megvolt-van! A barátnőim között volt olyan is, hogy az ismerőseim közül aki látta, az mind, kivétel nélkül odajött hozzám, amikor négyszemközt voltunk, és azt mondta: -Ez a te barátnőd? Hű, csodaszép az a nő!
Na jó, azt is bevallom, hogy a többi 4 átlagos volt, de nem csúnya, illetve, öööö, hát, az egyik, de.
Szóval, ne add föl!
A személyiséged legyen vonzó, légy okos, művelt, humoros, vidám, élénk, legyen önálló véleményed.
Ilyen téren nem mások a mérvadóak...mindenki beugrott már a kútba és persze sokan fuldokolnak is benne ugye :D
Ha már ráhangolódtál a témára, akkor indulsz a játékban el és komolyt vagy komolytalant, azt neked kell tudni.
Mindenesetre e filmet lessed meg:
Persze, csak egy film, de a mondandója annyi, hogy mindenkinek eljön az ideje valamikor csak el kell indulnia ;)
Mivel mersz próbálkozni én azt mondom, hogy ne add fel!
Igaz, én 31 vagyok és nekem sem volt soha barátnőm - nem volt szerencsém - azért még én sem adom fel teljesen. Bár az tény, hogy az idő elteltével gyökeret ver a gondolat, hogy tapasztalat híján mit tudnál nyújtani egy nőnek, de neked még nem késő azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!