Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyunk együtt engedjem?
30hetes kismama vagyok, 2 kisfiút hordok a szívem alatt.
Nem vagyok együtt az apjukkal, elhagyott...beijedt.
Nem szeretne az életünk része lenni... pedig attól, hogy nem vagyunk együtt még az ő gyerekei is.
Viszont az anyukája, (a leendő mama) érdeklődik és szeretné a babákat a szülés után is látni.
Szerintem nincs jogom tíltani, mert ő nem tehet a szakításról.
Viszont ahogy elmondja az anyukája, haragszik a fia mert velem tarja a kapcsolatot.
Szinte rosszul érzem magam, hogy miattam veszekednek...
Mit csináljak, nem akarok kálváriát.
21N
A kedves mama felnőtt nő.
Ha te úgy gondolod, hogy szeretnéd, ha nagymamája lenne a fiaidnak, akkor tartsd vele a kapcsolatot bátran.
Hidd el, el tudja dönteni ő maga, hogy megéri-e ez a veszekedést a pici fiával.
Meglehet, ő épp annyira megveti azért, amiért "beijedt". Nélküled is lenne balhé.
Amikor a barátnőm szakított az exével, az anyjával továbbra is tartotta a kapcsolatot, mert nagyon jól összebarátkoztak. Nem a családdal szakított! (Pedig ott még gyerek se volt.)
Megjegyzem, a nagymamának jogilag is van lehetősége tartani a kapcsolatot az unokájával, akár peres úton is igényelheti, ha te nem mennél bele. A kapcsolattartás mindig a GYEREK joga. A nagymama a gyerek számára egy nagyon fontos érték (ki kényeztetné el, ha nem a nagymama? :) ).
Amúgy is, mit foglalkozol az exed érzéseivel... ő hagyott cserben, a legkevésbé kell figyelembe venned!
Saját vállalkozásunk van a 2 testvéremmel, így biztos állásom van.
De ez most, hogy jön ide?...
Nehogymar még te legyel tekintettel erre a pasira!!!
Persze, neki az lenne a legkozelebb, ha homokba dugja a fejet, s tudomast sem vesz rolatok. Azert nem akarja, h a nagymama foglalkozzon veletek, mert igy ezt nem tudja kivitelezni...
Tojjal a fejere, azzal jarsz ossze, akivel akarsz. Es a gyerekeknek is jo, ha ott a nagyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!