Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsi vagyok! A sok szentfazék aki itt morális bálványként osztja az észt vajon hányszor csalta már valamelyik párját?
0.
Én vállalnám ha félredugtam volna, de nem így van...szóval biztosan nem fogok mást állítani.
Személy szerint el sem tudom képzelni, hogy milyen jellem kell ahhoz...hogy valaki képes legyen szembeköpni önmagát és a párját. Őszintén nem tudom. Voltak kísértések az életemben, de soha...eszembe sem jutott, hogy meg is lépjem őket.
#24 Azért, mert annak, aki nem képes hűséget tartani, annak könnyebb azt állítani, hogy az már nem is létezik és blabla a többiek meg mind hazudnak. Voilá! Ilyen egyszerű. Egyből úgy érzi, hogy tisztára van mosva, mert a többiek hazudnak valójában és a valóság nem az, aminek mondják, vagy ami egész konkrétan.
Nézd pl a #14-est. Ő azt írja képtelen a hűségre, és hogy mi is csak hazudunk, meg kamuzunk... BEZZEG ő bevallja :)
Úgy tűnik ő egyből elkönyvelte, hogy ez egyébként is képtelenség és, aki mást állít az hazudik... Ez a valódi önmagadnak hazugság, és a valóság helyett egy saját kis világ felépítése, ami eltorzult már. És ami új építő anyag, és nem illik bele ebbe a torz világba, azt valahogy beletorzítják, belemagyarázzák az egészbe, hogy illjen... "Azt mondják hűségesek?... áh csak hazudnak! "
És kész is :)
Ilyen kérdésre csak 70 felüliek válaszolhatnak értelmesen. A hosszú házasságok 80%-ban van megcsalás, statisztika.
De a 21 éves válaszoló, másfél éves kapcsolattal a háta mögött (másfél évig a még a szerelem is kitart), legalább mosolyt csalt az arcomra.
Én negyven évesen válaszoltam, és szerintem ha valaki csaló típus az addigra már ki szokott derülni. Nem érdekelnek a statisztikák, mert soha sem pontosak,ha megkérdeznek 10 embert hogy szeretik-e a mákos tésztát és 9 igennek válaszol, akkor statisztikailag az emberek 90%-a szereti. Közben meg lehet hogy csak 5 vagy 10 a valóságban.
Ez egyszerűen elvi kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!