Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kíváncsi vagyok! A sok szentfa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kíváncsi vagyok! A sok szentfazék aki itt morális bálványként osztja az észt vajon hányszor csalta már valamelyik párját?

Figyelt kérdés
anonim az oldal nem szégyen beiismerni!

#megcsalás #morális bálvány #erkölcshuszár
2017. márc. 18. 00:07
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Nullaszor!

de egyszer voltam még 15-16 éves koromban a harmadik fél, akivel megcsalta (csókolóztunk) a lány a barátját.

Az exbarátnőm volt akkor és én még szerelmes voltam belé, de már mással járt. Még rávettem, hogy csókolózzunk át egy éjszakát, amikor egy hete jártak még csak a másik sráccal. Szar érzés volt, de megtettem.

Aztán sose mondtuk el a srácnak és ők még 9 hónapig jártak, és valami teljesen más indokból szakítottak később. A srác máig se tudja, a lány meg már tagadja, hogy mi akkor csókolóztunk, mert az ő is szégyellte és az agya már átalakította az emléket. De én TUDOM, hogy mi történt. Én egyedül a bolygón :)

No? örülsz ? Volt egy botlásom 15 évesen, mert féltékeny szerelmes voltam :) ez van.

2017. márc. 18. 06:00
 12/33 anonim ***** válasza:
7%

Az, hogy anonim az oldal, nem old meg mindent, aki bort iszik és vizet prédikál, az simán lehet, hogy még maga előtt sem meri vállalni.

Én azt mondom, legfeljebb az "huszárkodjon", aki már túlvan alsó hangon harminc év párkapcsolaton, lehetőleg egy, esetleg minimális számú partner mellett. Az itt nyilatkozók talán összesen nem tudnak felmutatni annyit.

2017. márc. 18. 06:39
 13/33 anonim ***** válasza:
29%
Rossz helyre tetted fel a kérdést. Itt, döntő többségben még épp csak kezdők vannak. Még semmiből nem áll, átváltani másik nőre, pasira. A kérdést 60 évese korúaknak tedd fel.
2017. márc. 18. 07:04
 14/33 anonim ***** válasza:
21%
Mennyi kamusi😄 én beismerem, nem tudok hűséges maradni, de épp ezért nem is kell tartós kapcsolat
2017. márc. 18. 07:40
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem tolerálom a megcsalást, de bizony volt két kapcsolatom, amikor kikacsintottam (szex nem volt, csak csók). Igazából nem voltak túl jó kapcsolatok, fiatal voltam nagyon, szerintem leginkább azért jártam velük, hogy ne legyek egyedül, minden barátnőmnek volt barátja, nem akartam kimaradni. Persze akkor azt hittem, szerelmes vagyok, de visszagondolva tudom, hogy nem. Nem kell mondani, tisztában vagyok vele hogy ez gáz.

Amikor egy olyan sráccal jöttem össze, akibe szerelmes voltam, egész más volt. Csak ő létezik a számomra. Úgyhogy megjavultam, ennyi.

2017. márc. 18. 07:46
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

27 ev hazassag alatt soha

Elso ferfi eletemben

Hazassag elott egyszer reszegen csokolt meg egy baratnom.( azota is hanyinger kerulget ha visszagondolok erre)

2017. márc. 18. 08:38
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

Soha senkit nem csaltam még meg.

34/F

2017. márc. 18. 08:46
 18/33 anonim ***** válasza:
76%
Egyszer sem, nyilván. A hűség kizárólag döntés kérdése, minden más csak gagyi kifogás. Én pedig nem vagyok primitív ösztönlény, hogy ne tudjak uralkodni magamon és az érzéseimen :)
2017. márc. 18. 09:11
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt sosem konkret megcsalas. Alapbol szakitofelben voltunk mar az exemmel mikor talalkozgattam massal, csak azert huzodott a szakitas mert nalam lakott es nem akartam az utcara dobni, de o is tudta mi a helyzet, csak rosszul esett neki.

Egy (latszolag) jol mukodo kapcsolaton belul a megcsalas elfogadhatatlan szerintem, a masik atverese, ez nem szentfazeksag, csak nem ertem, ha valaki egyutt akar maradni valakivel, akkor miert nem tudja tartani magat a szabalyokhoz. Ha nem tudja vagy nem akarja, akkor pedig beszeljek meg, nem vagyok annyira erkolccsosz, hogy azt mondjam, egy kapcsolatba soha semmikepp nem fer bele egy harmadik fel, ha megbeszelik es nem a masikat atverve tortenik, akkor nincsen vele gond.

2017. márc. 18. 10:20
 20/33 anonim ***** válasza:
72%

Egyszer megcsaltam a párom, bár ő erre kicsit másképp emlékszik vissza, mint én :D Egy koncerten némileg illuminált állapotban lekapott egy csaj, miközben én meg a párom kezét fogtam. Ő igen lelkesen végignézte a jelenetet, majd az utána következő, részemről bűntudattal és szégyennel telített hetekben végig vigyorogva emlegette az esetet, és nem tagadta az azonnali merevedést, amit ez a látvány okozott neki. De szerintem ez akkor is megcsalás.

Egyébként más kérdéses esetet nem tudok felemlegetni. Bár tény, még elég fiatal vagyok, de pont ezért sem értem a korosztályom, akiknek hozzám hasonlóan bőven van még ideje és lehetősége továbblépni rossz kapcsolatokból, és igenis elítélem, ha a helyes döntés helyett inkább egymás idejét húzzák és hűtlenkednek.

2017. márc. 18. 11:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!