Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/férfiak, fontos, hogy a párotok vagy ti magatok tetováltak legyetek vagy piercinget lőjetek?
Nekem sem nőn, sem férfin nem jön be a nagy felületű tetoválás. A páromhoz egész egyszerűen nem tudnék vonzódni, ha nem látnám a bőrét a tetkóktól... A kis méretű tetkó viszont tetszik, magamon is el tudom képzelni.
Egyikünknek sincs amúgy tetoválása, én mostanában gondolkodom rajta, hogy egy picit csináltatok, nem feltűnő helyen.
Nem korlatoznam a parom ha szeretne
Elvegre az o teste es nem amiatt szeretem
De be kell valjam azert jobban szeretnem ha nem lenne
Nem olyan stilusu ember na !
Nekem nem fontos, hogy a páromon legyen tetkó, de az se, hogy ne legyen. :) Az ő bőre, azt tesz vele, amit akar - nyilván ésszerű keretek között, de amúgy sem az a típus, aki tigriscsíkosra tetoválná az arcát.
Én tini koromtól kb. 25-26 éves koromig szerettem volna tetoválást, de úgy éreztem, ha valamit örökre a bőrömbe "égetek", az legyen fontos, legyen jelentősége, üzenete (legalábbis számomra mindenképp), esetleg életem egy fontos eseményéhez kötődjön. Aztán valahogy nem jött az ihlet... persze velem is történtek dolgok, halálesetek, nagy szerelmek, mélypontok, "magaspontok" :)... megküzdöttem a magam démonaival, felálltam, továbbléptem... stb., mint mindenki. De valahogy nem tudtam összekapcsolni ezeket egy tetkóval. Aztán nézegettem nagyon szép tucattetkókat, sőt, rajzoltam magamnak egyedit is, de igazából nem volt mögötte semmi, annyit tudott, hogy szép. Nekem pedig ez nem volt elég egy tetkóhoz. :) Végül elengedtem ezt az egész tetoválás-dolgot.
Van egy köldökpiercingem, 18. szülinapomra kaptam magamtól. Na, azt nem veszem olyan komolyan, mint egy tetoválást, úgy vagyok vele, hogy annyi a dolga, hogy szép legyen, és tetsszen - ennek pedig eleget is tesz. Párom utálja, mert ha simogat, "beleakad". :P
Neki van egy tetkója a vállán, egy szerett személy elvesztésének kapcsán. Mikor megismertem, még nem volt.
Piercinget nem tudnék elképzelni rajta, nem az a típus... ha most kitalálná, hogy akar egy - mondjuk - szemöldökpiercinget, nagyon meglepődnék. :) Emellett nem is örülnék, mert nem állna jól neki, nem illik hozzá. Persze nem is akadályoznám, mint mondtam, az ő bőre, ő teste, és egy idő után biztos megszoknám...
Engem hidegen hagy, hogy a partner tetovált-e vagy nem. Egyik pasim se volt tetovált vagy piercinges. Fülbevalója mondjuk volt némelyiknek.
Nekem piercingem meg tetoválásom is van, mert nekem tetszik mindkettő.
25l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!