Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki magának szúrt ajak piercinget (vagy ismerőse csinálta)? Fontos
Én hivatásosnál csináltam az ajak pc-m, ő sem ad érzéstelenítőt, és tényleg nem volt vészes. Vannak ismerőseim akiknek ismerős szúrta. Na itt nézzük akkor a különbséget: Nekem: nem fájt, utána sem fájt csak ha ráharaptam, nem mondhatnám hogy bedagadt, semmivel nem kentem utána, és semmi gondom nem volt vele.(hivatásos csinálta) Ismerősök: az egyiknek kikelet venni utána annyira bedagadt, és mindkét ismerősöm panaszkodott hogy nagyon fájt nekik utána (ismerős szúrta nekik)
Arról nem beszélve hogy ezért ez nem egy vicc, mi van ha egy ideget talál el és lebénul a fél arcod? Lehet nem egy hú de olcsó mulatság, de én mindenképp egy szakembert ajánlok, vele rosszul nem igazán járhatsz, egy ismerőssel már igen.
nem Gina.. haverom szúrná.
Nekem rengeteg ismerősöm szúrta magának vagy éppen másnak és soha nem hallottam még olyanról, hogy bajai lettek volna. Az meg, hogy a fél arca lebénulhat hülyeség. Volt egy barátnőm aki a westendben szúratta és ugyanúgy bedagadt a szája, később pedig begyulladt. Minden az utókezeléstől függ, amit én rendesen csinálnék. Egyedül a szúrás alatti fájdalomtól félek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!