Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy ferfi ablakot pucol es meglatja egy no az nem kinos?
Nekem nem lenne kínos. Ha valamelyik lány meglát és emiatt neki "gáz" vagy "nem igazi férfi" vagyok, akkor tehet egy szívességet.
Képzeld el, tegnap még porszívóztam is, egyedül. Sőt, fel is szoktam mosni, letörölgetni a konyhapultot-gáztűzhelyet, mindennap elmosogatom a koszos edényeket magam után, ha szükséges, még a fürdőszobát/WC-t is ki tudom takarítani. Tudod, ha az ember nem születik kőgazdagnak hogy bejárónőt tartson, vagy nincsen tisztaságmániás/extra házias barátnője, akkor ezeket időnként megcsinálja.
Azért remélem a nők megerősítenek majd, hogy ez tényleg nem gáz.
Hm, szóval a női nemiszerv varázslatos tulajdonságokkal rendelkezik, úgymint a takarítás és gondolom a főzés magához vonzása is, ugye? :) A férfi nemiszerv bezzeg csak a tévézést-sörözést-lazulást vonja magához, hja kérem, ez az evolúció, nem tehetünk semmit!
Na kérdező szólhatnál is annak a pár ipari alpinistáknak akik évente 3x felnyalják az 5 nagy irodaépületet nálunk hogy hékás, srácok (egy nő nincs közöttük), takarodni haza sörözni, ez a munka nem nektek való! Szerintem nyomnának egy ökölpuszit az orcádra. :D
Várj mondok durvábbat, csak nehogy felmenjen a kicsi pulzosod - nálunk fejlettebb országokban (Skandináv, Németország, stb.) a férfiak 95%-a... segít a házimunkában!!! ZOMFG, no wayyyyyyy
Biztos azért mert mindnek p*ncija van. De akkor meg hogy szaporodnak? Az élet nagy titkai.... :D
Na menj vissza a játszótérre, ne szemeteld az internetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!