Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy ferfi ablakot pucol es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy ferfi ablakot pucol es meglatja egy no az nem kinos?

Figyelt kérdés
Vajon mit gondolhat a lany?
2017. márc. 15. 11:09
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Ah vagy ugy egy kis uzletet viszel bele :)
2017. márc. 15. 12:05
 22/29 A kérdező kommentje:
Teriszony mi? Szerintem csak felsz a repulestol :)
2017. márc. 15. 12:16
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Ez egy olyan feladat, ami senkinek sem áll jól, ellenben muszáj időnként megcsinálni. Egy nőnek semmivel nem mutat jobban a kezében az ablakpucoló-újságpapír kombó (ki mit használ), mint egy férfiéban. Takartani kell, már ha az ember nem akarja, hogy megegye a szutyok, ergo ippeg pont ugyanannyira praktikus elvégeznie ezt mindkét nemnek, attól függetlenül, hogy párkapcsolatban él-e az illető avagy sem. Vannak persze valami istentelen oknál fogva a XXI. században is berögzült tévképzetek, de mivel túlhaladta ezeket a kor, nem értem miért tartják magukat ilyen makacsul. Mindaddig, amig a nőnek más dolga nincsen, csak a háztartás és a gyerekek, addig azt mondom rendben van, de onnantól, hogy ugyanúgy dolgozik, teszem azt 8 órában, mint a teremtésnek az ő koronája, onnantól kezdve otthon is éppen annyi a feladata mindkettőnek. Ha valaki othonról más mintát hozott, az az ő baja, akkor kerítsen magának olyan menyecskét, akinek ez megfelel és dalolva lesz háztartásbeli. Mindenkinek egyformán trendi az ablakpucoló szett, ha meglátok valakit, hogy épp ezt csinálja, légyen akár férfi, akár nő, maximum az jut az eszembe, hogy a fenébe, ráférne a mi ablakainkra is ugyanez, de "nemszeretem" kategória, így max sorsot húzunk.
2017. márc. 15. 12:42
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem lenne kínos. Ha valamelyik lány meglát és emiatt neki "gáz" vagy "nem igazi férfi" vagyok, akkor tehet egy szívességet.

Képzeld el, tegnap még porszívóztam is, egyedül. Sőt, fel is szoktam mosni, letörölgetni a konyhapultot-gáztűzhelyet, mindennap elmosogatom a koszos edényeket magam után, ha szükséges, még a fürdőszobát/WC-t is ki tudom takarítani. Tudod, ha az ember nem születik kőgazdagnak hogy bejárónőt tartson, vagy nincsen tisztaságmániás/extra házias barátnője, akkor ezeket időnként megcsinálja.

Azért remélem a nők megerősítenek majd, hogy ez tényleg nem gáz.

2017. márc. 15. 13:02
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Hm, szóval a női nemiszerv varázslatos tulajdonságokkal rendelkezik, úgymint a takarítás és gondolom a főzés magához vonzása is, ugye? :) A férfi nemiszerv bezzeg csak a tévézést-sörözést-lazulást vonja magához, hja kérem, ez az evolúció, nem tehetünk semmit!

Na kérdező szólhatnál is annak a pár ipari alpinistáknak akik évente 3x felnyalják az 5 nagy irodaépületet nálunk hogy hékás, srácok (egy nő nincs közöttük), takarodni haza sörözni, ez a munka nem nektek való! Szerintem nyomnának egy ökölpuszit az orcádra. :D

Várj mondok durvábbat, csak nehogy felmenjen a kicsi pulzosod - nálunk fejlettebb országokban (Skandináv, Németország, stb.) a férfiak 95%-a... segít a házimunkában!!! ZOMFG, no wayyyyyyy

Biztos azért mert mindnek p*ncija van. De akkor meg hogy szaporodnak? Az élet nagy titkai.... :D

Na menj vissza a játszótérre, ne szemeteld az internetet.

2017. márc. 15. 13:26
 26/29 anonim ***** válasza:
0%
Én is azt mondom, egy miniszoknyás lány, jobban mutat a létrán, ablakot pucolva. Főleg, ha a bugyiról is megfeledkezett. Valahogy, ugyan ez, egy rövidnadrágos, kilógó zacsis pasival nem hoz lázba.
2017. márc. 15. 13:53
 27/29 anonim ***** válasza:
Na de itt a kérdés az volt, hogy a nő látja meg. Az meg inkább nézi a rövidgatyás jóseggű pasit.
2017. márc. 15. 14:22
 28/29 Sunshinedoll ***** válasza:
Nem gondolom, hogy egy hétköznapi házimunka elvégzése ciki lenne. Szerintem mindenki pucolt már ablakot :D
2017. márc. 15. 16:48
 29/29 A kérdező kommentje:
Jajj de nagy az egyetértés jár a keksz,ellenben miért zavar az titeket ha valaki meghagyja a nőknek azt ami az ő feladatuk?
2017. márc. 15. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!