Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy ferfi ablakot pucol es meglatja egy no az nem kinos?
Miért áll jobban a hölgyeknek te észlény?
Vannak ablakok, amiket létráról szét kell csavarozni, lehetőleg a tizediken.
Az esetek zömében még a "sima" ablakpucoláshoz is létrára kell mászni és ha tisztességesen akarod csinálni, akkor nem spricnizgetni kell (keretek lemosása) balanszírozni a vödör vízzel a magasban, karnis le, karnis fel és hasonlók.
Szerintem, ha már rangsorolunk, akkor ez leginkább férfimunka.
Persze, ha nálatok van 2 db 50x50-es ablak, amit a földről elkenegettek, akkor elhiszem, hogy ez nálad kérdéses.
Ha pénzért csinálja egy férfi valakinél, akkor nem gáz?
Akkor nem, ugye? Csak otthon derogál?
Tegyél a nyakadba egy táblát, hogy fizetésért mosod az ablakot, ha ez kell az önbecsülésedhez. (Pfff!)
Szerintem ameddig egy pasi le tudja mosni a kocsiját az ablakokkal együtt, addig egy ablakpucolás sem haladhatja meg az erejét. Röhejesen elmaradott vagy!
Menj és dugd vissza a fejed a s..gedbe és szomorkodj, hogy miért van az IGAZI férfiaknak tartós kapcsolatuk, holott pucolnak ablakot, neked meg miért nincs!
Az ablakpucolás nem kínos, de ez a kijelentésed annál jobban: "Hat sokkal jobban all ez a feladat a holgyeknek.
".
Azt gondolom,h nekem is ilyen pasi kell,aki ablakot pucol helyettem ,ha egyutt elunk. H tudnam elcsabitani. :)
Szoval nyugi! Szeretunk Teged!
:*
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!