Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy ferfi ablakot pucol es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy ferfi ablakot pucol es meglatja egy no az nem kinos?

Figyelt kérdés
Vajon mit gondolhat a lany?
2017. márc. 15. 11:09
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Hat De most milyen mar egy ferfit igy meglatni? Azt meg megertem hogy a no kezebe adogalja az ehez szukseges eszkozoket de hogy csinalja is az nonszensz.
2017. márc. 15. 11:25
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Miért áll jobban a hölgyeknek te észlény?

Vannak ablakok, amiket létráról szét kell csavarozni, lehetőleg a tizediken.

Az esetek zömében még a "sima" ablakpucoláshoz is létrára kell mászni és ha tisztességesen akarod csinálni, akkor nem spricnizgetni kell (keretek lemosása) balanszírozni a vödör vízzel a magasban, karnis le, karnis fel és hasonlók.

Szerintem, ha már rangsorolunk, akkor ez leginkább férfimunka.

Persze, ha nálatok van 2 db 50x50-es ablak, amit a földről elkenegettek, akkor elhiszem, hogy ez nálad kérdéses.

2017. márc. 15. 11:26
 13/29 anonim ***** válasza:
89%

Ha pénzért csinálja egy férfi valakinél, akkor nem gáz?

Akkor nem, ugye? Csak otthon derogál?

Tegyél a nyakadba egy táblát, hogy fizetésért mosod az ablakot, ha ez kell az önbecsülésedhez. (Pfff!)

Szerintem ameddig egy pasi le tudja mosni a kocsiját az ablakokkal együtt, addig egy ablakpucolás sem haladhatja meg az erejét. Röhejesen elmaradott vagy!

2017. márc. 15. 11:37
 14/29 A kérdező kommentje:
Az is gaz ha penzert csinalja, ultragaz.
2017. márc. 15. 11:39
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Menj és dugd vissza a fejed a s..gedbe és szomorkodj, hogy miért van az IGAZI férfiaknak tartós kapcsolatuk, holott pucolnak ablakot, neked meg miért nincs!

2017. márc. 15. 11:42
 16/29 A kérdező kommentje:
Nem szomorkodom egyaltalan,a te fejedben van csak az hogy tartos a kapcsolatuk,ah de hulyeseg amit irtal.
2017. márc. 15. 11:45
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Az ablakpucolás nem kínos, de ez a kijelentésed annál jobban: "Hat sokkal jobban all ez a feladat a holgyeknek.

".

2017. márc. 15. 11:47
 18/29 A kérdező kommentje:
Pedig nem rosszbol irtam, csak elmaradt a mosolyka a vegerol.
2017. márc. 15. 11:50
 19/29 anonim ***** válasza:

Azt gondolom,h nekem is ilyen pasi kell,aki ablakot pucol helyettem ,ha egyutt elunk. H tudnam elcsabitani. :)

Szoval nyugi! Szeretunk Teged!

:*

N

2017. márc. 15. 12:02
 20/29 anonim ***** válasza:
Nem élek együtt a barátommal, de a felső ablaktáblákat ő pucolja nálam, mert rettentő tériszonyos vagyok :) Nem látom eme cselekedet miatt kevésbé férfiasnak :)
2017. márc. 15. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!