Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek el megy tőlem a kedve ha meglátja?
Figyelt kérdés
van egy olyan problémám hogy nagyon érzékeny a bőröm deréktól lefelé, minden nyáron kisebesedik de csak a lábszáraim, és megmondta az orvos hogy a combomat nem borotválhatom mert ha valami ilyesmi irritáció éri ott is el kezd kisebesedni....
összejöttem egy fiúval, de nem merek nála rövidnadrágot felvenni mert mi van ha megundorodik így a combomtól? a lábszáram már látta egy rossz szava nem volt, de azért a szőr és a sebek között van különbség....
szerintetek merjek felvenni rövidnadrágot vagy maradjak a három negyedeseknél?
2014. júl. 11. 01:57
1/11 anonim válasza:
szerintem mutasd meg neki magad bugyiban és magyarázd el...ha szeret akkor elfogadja ezt a "hibát"...ha meg elhagy akkor nem is érdemelt meg téged!
2/11 anonim válasza:
Nyugi, ettől nem fog megundorodni.
3/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2014. júl. 11. 02:04
4/11 anonim válasza:
Nekem ez nem lenne akadály. Még mindig jobb, mint mikor megismertem a barátnőmet és megtudtam, hogy pszichésen kicsit kattant a felfogása. Szerencsére mára már kigyógyult belőle, de én vele voltam a legrosszabb helyzeteiben is, mert szeretem a mai napig. Mellesleg nem volt annyira komoly, inkább csak magának ártott vele, ami nekem is fájt egy kicsit. De nem ereket vágott csak könnyen rájött a sírógörcs, ha valamit elrontott.
5/11 A kérdező kommentje:
ohh szegény :o örülök hogy jobban van
2014. júl. 11. 02:06
6/11 anonim válasza:
Mondd el neki a problémádat és ha valójában szeret téged akkor nem fog otthagyni.
7/11 A kérdező kommentje:
rendben :) köszönöm a válaszokat :)
2014. júl. 11. 02:20
8/11 anonim válasza:
Akkor fog csak megundorodni tőled, ha meglátja a felhasználónevedet.
10/11 anonim válasza:
Jobb mintha jehova tanúja lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!