Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek el megy tőlem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek el megy tőlem a kedve ha meglátja?

Figyelt kérdés

van egy olyan problémám hogy nagyon érzékeny a bőröm deréktól lefelé, minden nyáron kisebesedik de csak a lábszáraim, és megmondta az orvos hogy a combomat nem borotválhatom mert ha valami ilyesmi irritáció éri ott is el kezd kisebesedni....

összejöttem egy fiúval, de nem merek nála rövidnadrágot felvenni mert mi van ha megundorodik így a combomtól? a lábszáram már látta egy rossz szava nem volt, de azért a szőr és a sebek között van különbség....

szerintetek merjek felvenni rövidnadrágot vagy maradjak a három negyedeseknél?

2014. júl. 11. 01:57
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

tudjátok drága jóindulatú emberek, én legalább azt választottam hogy a nevem látszódhasson.

ti nem mondhatjátok el magatokról ugyanezt.

továbbá ha nem vagytok képesek kibírni hogy csak egyszer ne szóljatok le valamit egy kérdésbe vagy annak feltevőjébe, nem ez a ti oldalatok. mélységesen sajnállak benneteket mert nem vagytok képesek a parasztság színvonalán túllépni.

2014. júl. 11. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!