Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek el megy tőlem a kedve ha meglátja?
van egy olyan problémám hogy nagyon érzékeny a bőröm deréktól lefelé, minden nyáron kisebesedik de csak a lábszáraim, és megmondta az orvos hogy a combomat nem borotválhatom mert ha valami ilyesmi irritáció éri ott is el kezd kisebesedni....
összejöttem egy fiúval, de nem merek nála rövidnadrágot felvenni mert mi van ha megundorodik így a combomtól? a lábszáram már látta egy rossz szava nem volt, de azért a szőr és a sebek között van különbség....
szerintetek merjek felvenni rövidnadrágot vagy maradjak a három negyedeseknél?
tudjátok drága jóindulatú emberek, én legalább azt választottam hogy a nevem látszódhasson.
ti nem mondhatjátok el magatokról ugyanezt.
továbbá ha nem vagytok képesek kibírni hogy csak egyszer ne szóljatok le valamit egy kérdésbe vagy annak feltevőjébe, nem ez a ti oldalatok. mélységesen sajnállak benneteket mert nem vagytok képesek a parasztság színvonalán túllépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!