Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges lenne hogy maj egyszer megkérje a kezem?
Kérdezd meg tőle, hogy vannak-e Veled tervei, vagy csak rabolja legszebb éveidet. Így nyíltan, mellédumálás nélkül. Sokkal korrektebb ez, mint "véletlenül" teherbe esni.
39F
A legtöbb kapcsolat azért megy tönkre, mert hiába tudják a felek már az elején, hogy valamit meg kellene beszélni, mert a pár tagjai gyökeresen eltérő nézeteket vallanak fundamentális dolgokban, abban "reménykednek, hogy majd a másik megváltozik."
Kérdező: NEM FOG.
Egy 36 éves ember elmondta neked, hogy ő többé nem házasodik. Te ülsz, és reménykedsz, mert te meg akarsz. Van ebben kompromisszum? Nincs: valaki vagy házas vagy nem az.
Tehát beszéljétek meg a dolgot. Ahogyan azt is beszéljétek meg, hogy miért itt kérdezgetsz erről, ahelyett a párkapcsolatodon BELÜL kommunikálnál.
Azért akarsz menyasszony lenni, mert még soha nem voltál?! Ez aztán a nyomós érv, basszus...
Amúgy ha eddig nem kért meg, nem fog, mert egyszer már megütötte a bokájt ezzel.
Beszéld meg vele!
Én 8 éve vagyok párkapcsolatban. Még mindig azt várom, hogy megkérje a kezem.
Én 29/N. Ő 29/F.
Ő azt mondta 3 éve, te meg egyetértettél.Honnan gondolná, hogy benned megváltozott valami?
El kéne mondanod- de lehet, hogy benne meg nem változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!