Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetséges lenne hogy maj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges lenne hogy maj egyszer megkérje a kezem?

Figyelt kérdés
A párom megházasodott de elváltak(nincs gyerek),3 éve vagyunk együtt s ő már amikor ösze jöttünk kijelentette hogy soha többet nem nősül meg,de én mostmár 3 év után szeretnék menyaszony lenni mert még soha nem voltam,amikor ösze jöttünk mondtam neki hogy én se akarnék férjhez menni de azota megvaltozott bennem valami,ugy érzem akarom őt egy életre.Nem akarom erőltetni a dolgot,igazából azóta fel se hoztam de ez változhat?Lehetséges hogy majd egyszer megkérje a kezem?(27L)

2017. márc. 15. 00:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Tudod néma gyereknek az anyja se érti a szavát, szokták ezt mondani. Lehet benne is változtak dolgok, lehet nem. 3 év után ide kiírod de nem mersz leülni vele beszélni? Én nem értelek, mondd el neki mire vágysz. Lehet mégis megkéri a kezed de ha felhozod hogy te mégis vágysz rá akkor nagyobb az esély rá.
2017. márc. 15. 07:07
 12/20 anonim ***** válasza:
88%
Beszélj vele. Ha benne akar maradni ebben a kapcsolatban, akkor amerikai módra kapsz tőle egy köves gyűrűt. Te elhiszed, hogy a menyasszonya vagy, de marad minden a régiben. Nem leszel a felesége soha.
2017. márc. 15. 07:15
 13/20 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem meg ha házasodni akarana, akkor megkérné a kezed. Nincs annál szánalmasabb, mint amikor egy nő beszéli rá a férfit, hogy ugyan kérje már meg a kezét végre.
2017. márc. 15. 07:26
 14/20 anonim ***** válasza:
80%

Kérdezd meg tőle, hogy vannak-e Veled tervei, vagy csak rabolja legszebb éveidet. Így nyíltan, mellédumálás nélkül. Sokkal korrektebb ez, mint "véletlenül" teherbe esni.

39F

2017. márc. 15. 08:02
 15/20 anonim ***** válasza:
93%

A legtöbb kapcsolat azért megy tönkre, mert hiába tudják a felek már az elején, hogy valamit meg kellene beszélni, mert a pár tagjai gyökeresen eltérő nézeteket vallanak fundamentális dolgokban, abban "reménykednek, hogy majd a másik megváltozik."

Kérdező: NEM FOG.

Egy 36 éves ember elmondta neked, hogy ő többé nem házasodik. Te ülsz, és reménykedsz, mert te meg akarsz. Van ebben kompromisszum? Nincs: valaki vagy házas vagy nem az.

Tehát beszéljétek meg a dolgot. Ahogyan azt is beszéljétek meg, hogy miért itt kérdezgetsz erről, ahelyett a párkapcsolatodon BELÜL kommunikálnál.

2017. márc. 15. 08:05
 16/20 anonim ***** válasza:
93%
Nem sok esélyt látok rá. Én 46 éves férfi vagyok, több élettársi kapcsolatom is volt már, de a házasság gondolatától is rosszul vagyok. Épp ez a harmadik év a vízválasztó, ilyenkor szokott eljönni ez a téma, és ilyenkor szokott megromlani a kapcsolat. Sok férfinek ez a kötöttségek nélküli állapot a magánynál jobb, de ennél a többre nem is vágynak.
2017. márc. 15. 08:06
 17/20 anonim ***** válasza:
84%

Azért akarsz menyasszony lenni, mert még soha nem voltál?! Ez aztán a nyomós érv, basszus...

Amúgy ha eddig nem kért meg, nem fog, mert egyszer már megütötte a bokájt ezzel.

2017. márc. 15. 09:11
 18/20 anonim ***** válasza:
88%
Beszéld meg vele, hogy benned megváltozott valami, te mégis szeretnél férjhez menni. Viszont ekkor benne van vastagon, hogy azt fogja mondani, hogy benne nem változott semmi, ő nem akar újra házasságot. Kicsi az esélye, hogy változzon a véleménye. Magától szerintem sosem kérne meg (hisz megegyeztetek).
2017. márc. 15. 09:12
 19/20 anonim ***** válasza:

Beszéld meg vele!

Én 8 éve vagyok párkapcsolatban. Még mindig azt várom, hogy megkérje a kezem.

Én 29/N. Ő 29/F.

2017. márc. 17. 10:42
 20/20 anonim ***** válasza:

Ő azt mondta 3 éve, te meg egyetértettél.Honnan gondolná, hogy benned megváltozott valami?

El kéne mondanod- de lehet, hogy benne meg nem változott.

2017. ápr. 14. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!