Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a ronda, és iskolázatlan pasik buknak rám?
Mert ők mindenkinél bepróbálkoznak. Fél évig voltam társkeresőn, hiába voltak megadva bizonyos paraméterek az oldalamon (pl. végzettség), mégis bepróbálkoztak.
Mondjuk nálam mások is, de többségében azért olyanok, akikkel nem akartam ismerkedni.
Rövid, tömör, hiányos kérdés és reakciók a kérdezőtől...
A diagnózis: Kamu-Trollkérdés.
Mennyi idős vagy? Mert lehet összevissza gimi első osztályos!😂😂😂😂
Ma már nem lehet tudni
Minden munka stb addig tűnik egyszerűnel még ki nem próbàlja az ember és rà nem jön a buktatóira. A buta tudatlan ember tartja könnyűnek. Ők nem túl műveltek ezért nem fogjàk fel , hogy mennyi a különbség köztetek. Nekem 8osztàlyos elitebb gimiből van érettségim(ott lenéztek mert nem volt 2nyelvizsgám meg tdk munkàm) elvették az önbizalmam hülye gyerek voltam...2évre elmentem szakközépbe szakmára .Közép kategóriàs szki volt....de az osztálytàrsaimhoz képest 3szoros volt a lexikális tudásom. Német ,angol házijukat szünetben megìrtam 3-4es szintre. Aztàn fősuli fizika, kémia, nyelv szintén amiböl gimibe 2es voltam ott magasabb tudás szint. Orszàg egyik leg gyengébb főiskolája :).
Mezőgazdasàgi mérnök szak. Mint ìrtam kìvülről egyszerűnek làtszott belűlről nem tetszett. Ott hagytam...
Tisztában vagyok mit jelent egy diploma egy-egy egyetemen. Milyen fizetés jár egy diplomàhoz. Nem nagyon merek olyan lányokra ráìrni....akik túl okosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!