Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a nők nem buknak az autókra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők nem buknak az autókra, akkor miért nem tudom levakarni őket amióta vettem egyet?

Figyelt kérdés

Ne értsetek félre, nem akarom itt a mellem verni, hogy autóm van, az nem azén stílusom. Egyszerűen csak meguntam a sétálgatást már.

Egyedül élek már 2 éve, előtte hosszú kapcsolatom volt, így nem nagyon kerestem most senkit. A 2 év alatt kb 2 nő szólított meg összesen. 2 hete megvettem az autóm, ami nem BMW, sőt nem is német, de még csak nem is új, 8 éves. Azóta mindenhol integetnek, és nem csak a fiatal lányok, de a nők is, a bolt parkolójában köszöngetnek, pedig nem ismerjük egymást, de volt aki konkrétan oda is jött hozzám, miközben pakoltam be a vásárolt dolgokat.

A fura az, hogy nem mindegyik az a tipikus plázacica, és golddigger típus, hanem voltak köztük átlagos, aranyos lányok is.

Most akkor mégis számít az autó?

2016. máj. 24. 17:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%
Nem mindegy hogy milyen nok... attol meg hogy atlagosan nez ki meg ugyanugy lehet egy utolso penzehes lotyo
2016. máj. 24. 17:49
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
A főnököm VW Beetlejével jártam, folyton mosolyogtak rám a nők. Azt hittem, hogy a státusz miatt, de aztán rájöttem, hogy csak röhögnek azon, hogy női kocsival vagyok.
2016. máj. 24. 17:52
 3/18 A kérdező kommentje:
Nem tűnt pénzéhesnek, inkább tényleg az a kedves-aranyos típusnak, visszahúzódó stílussal. De ilyenkor mindig megkérdezem magamtól, hogy eddig miért nem jött oda, hisz biztos összefutottunk már párszor, hisz nem túl nagy városban lakunk.
2016. máj. 24. 17:57
 4/18 anonim ***** válasza:
93%
Basszus, nekem kétszer is volt bmw-m, és a csajok sose integettek meg mosolyogtak rám... Vajon mit csináltam rosszul? :)
2016. máj. 24. 18:07
 5/18 anonim ***** válasza:

Mert ha van autód, akkor van miből megvenni, ergo van pénzed. Azért a nőknek is van szeme az autókhoz, nagyjából tudják, hogy mi a drága, mi az olcsó kategória. Gondolom, ha Trabanttal mentél volna vásárolni, nem mentek volna oda hozzád.

A 8 éves autó különben sem öreg még, főleg ha valamilyen különlegesebb típus, ritkábban láthatóbb márka.

30F

2016. máj. 24. 18:09
 6/18 anonim ***** válasza:
95%

Paff... életemben nem integettem még idegen pasiknak, akár autós, akár gyalogos. Amikor robogóztam, sokszor bólintottak (köszöntek) más robogósok, mintha egy kis robogós-közösség tagja lettem volna ismeretlenül is. Az amúgy tetszett. :D De autóval közlekedve nem tűnt még fel ilyesmi. Bár most hogy belegondolok, forgalomban előfordul, pl. megköszönöm, ha beenged, meg ilyenek, szóval kommunikálok az "integetéssel". Parkolóban meg ha egyszerre pakolunk be az egymás mellett álló autónkba, van hogy odaköszönünk egymásnak. Nem lehet, hogy ezeket érted félre? xD

Az a helyzet, hogy amit írsz (bocsánat, de), egyszerűen butaság. Ilyen nincs, hogy valaki vesz egy autót, és vadidegenek rácuppannak. Csomó barátomat/haveromat azelőtt ismertem meg, hogy autót vettek volna, és amikor kocsitulajok lettek, egyikük sem számolt be ilyesmiről (pedig tutira elbüszkélkedtek volna azzal, ha az autójuk p..ncimágnessé változtatta volna őket).

Nem lehet, hogy valami más változott? Új frizkó, új stílus, vagy annyit dobott az önbizalmadon egy kocsi, hogy teljesen megváltozott a kisugárzásod?

Szerintem gondold végig, mi más oka lehet, ill. figyeld meg és próbáld elkülöníteni, hogy céllal köszönnek rád a nők, vagy csak úgy, mert épp melléjük parkoltál...

2016. máj. 24. 18:14
 7/18 A kérdező kommentje:

Az integetést ilyen szempontból még félre lehetne érteni, de a köszönéseket, mikor azzal a tipikus hanglejtéssel köszönnek oda, hogy "szijjaaaaa" (tudom, ez most nem jön át :D), azt nem igazán, főleg úgy, hogy gyalogosan közlekedő lányok, nők voltak. Aki konkrétan odajött, ő sem azért jött, mert beparkolt mellém. :) Szóval ezeket nehéz félreérteni. :)

Amúgy semmi nem változott rajtam mostanában, nincs új frizura, nincs új stílus, az önbizalmam sincs elszállva, ugyanis az sincs. :D Kicsit visszahúzódóbb típus vagyok, idő kell, mire megnyílok valakinek. :)

2016. máj. 24. 18:21
 8/18 anonim ***** válasza:
94%

Én mikor trabival járok, akkor szoktak mosolyogni a csajok. :D Volt aki az utcán majd kiugrott a bőréből, mikor elmentem előtte, nagyon aranyos volt. :D

De parkolóban nem köszöngettek még, csak öreg csókák jöttek oda dumálni, hogy nekik is volt, meg milyen gyönyörű hangja van, mintha új lenne...

Am gondolom nem feltétlen az autótól függ ez a dolog, hanem a megjelenéstől is. Lehet BMW-d, ha szakadtan szállsz ki belőle...

Meg van egy olyan dolog, hogy kisugárzás, lehet neked az változott, konkrétan nőtt, mert vettél egy autót, és jól érzed magad benne.

2016. máj. 24. 18:34
 9/18 A kérdező kommentje:
Jól érzem magam benne, az biztos. Régóta gyűjtögettem már konkrétan erre a típusra, és örülök, hogy végre sikerült egyet szereznem. Mindig is olasz dizájnos autóra vágytam, leírhatatlan volt beleülni először.
2016. máj. 24. 18:37
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

"Meg van egy olyan dolog, hogy kisugárzás, lehet neked az változott, konkrétan nőtt, mert vettél egy autót, és jól érzed magad benne."

A ménkű fésüljön meg, ezt én akartam mondani! :-))

2016. máj. 24. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!